New Balance heeft een nieuwe kleurstelling van de Furon voetbalschoenen gelanceerd. Dit zijn de kicksen waarop sterren als Negredo (Middlesborough), Navas (Manchester City) en Kevin Mirallas (Everton) hun wedstrijden voor hun clubs en nationale teams spelen. De Furon voetbalschoenen zijn natuurlijk perfect voor spelers die de wedstrijd in één moment kunnen beslissen. Om deze reden staan de schoenen geheel in het teken van kracht en snelheid. Licht, stijf en gericht op voorwaartse snelheid. Als spelers die als eerst bij de bal moe-ten zijn. Check hieronder alles over de nieuwe FURON voetbalschoenen van New Balance. We bespreken namelijk zowel het design als de technieken en voordelen van deze schoenen!

Direct enthousiast over deze fel oranje, ultra lichte New Balance Furon voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze SHOP!

New -balance -furon -voetbalschoenen -grijs -oranje

Design nieuwe New Balance Furon voetbalschoenen

De nieuwe Furon voetbalschoenen van New Balance hebben een opvallende kleurstelling. De schoenen zijn namelijk overwegend oranje en bevatten vooral rondom de instap van de schoenen grijze details. Deze kleuren worden door het Amerikaanse sportmerk ''Alpha/Orange/Tornado/Typhoon'' genoemd. Verder bevatten de schoenen flitsende, golvende, witte strepen over de achterkant van de schoenen. De veters van de nieuwe kicksen van NB zijn oranje, terwijl de N van het merk op de zijkanten in het wit op de schoenen staan. Het logo van het merk staat op de achterkant van de voetbalschoenen van Alvaro Negredo, Jesus Navas en Kevin Mirallas. De zoolplaat is grijs met witte noppen. Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor snelle spelers, die de wedstrijd in één moment kunnen beslissen? Check het hieronder!

New -balance -furon -schoenen -oranje

Voordelen New Balance Furon voetbalschoenen

De New Balance Furon voetbalschoenen zijn gemaakt om jou de hoogste snelheid te geven richting het maken van een goal. Het thema van deze grijs/oranje Furon voetbalschoenen is 'snelheid en precisie'. Als verdedigers denken je bij te kunnen houden wanneer jij deze schoenen draagt hebben zij het goed mis. Dit effect wordt bewerkstelligd door enkele gruwelijke materialen en technieken. Zo is de bovenkant van deze New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen gemaakt van een synthetische bovenlaag. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Deze technologie zagen we eerder terug bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt dit voor het zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Alsof dit niet genoeg is zijn de Furon voetbalschoenen ook uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon 2.0 schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Ten slotte worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. Trekt dit verhaal jou over de streep om deze New Balance voetbalschoenen een keer uit te proberen? Check dan hieronder waar je deze 'speed' voetbalschoenen kunt kopen.

New Balance lanceerde tegelijkertijd een nieuwe generatie Visaro voetbalschoenen. 

New -balance -furon -grijs -oranje

Oranje New Balance Furon voetbalschoenen kopen

Deze nieuwste oranje/grijze New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de onderstaande SHOP voor volwassenen en kinderen De prijs van de schoenen in de hoogste prijsklasse is € 170,-, maar de goedkopere New Balance voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening! 

Oranje -new -balance -furon -schoenen