16 oktober 2015

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

Nike lanceerde vandaag gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen. De Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen eren de unieke mijlpaal van Ronaldo die hij kortgeleden bereikte bij zijn club Real Madrid. Sinds 30 september 2015 is Ronaldo topscorer aller tijden bij zijn club Real Madrid. Cristiano Ronaldo passeerde Raul die goed is voor 323 goals in dienst van Real Madrid. De CR7 voetbalschoenen beelden een zeer opvallend design uit en halen inspiratie uit de Nike Mercurial Vapor III. Deze variant van de Mercurial Vapor X was in 2006 verkrijgbaar. Het nieuwste model uit de CR7 serie kent fantastische gouden details. Verder wordt het design ook gekenmerkt door een witte bovenlaag en zwarte en grijze details. De fantastische gouden details lopen langs de hak en zoolplaat van de schoenen. De gouden belettering CR7 op de hak is het meest in het oog springend. Het design bevat verder een zwarte zoolplaat en een zwarte Nike swoosh op de neus. Het uiteinde van de grijze dynamic fit collar is tevens zwart. De nieuwe CR7 voetbalschoen maakt ongetwijfeld een statement op het voetbalveld. Hieronder nemen wij kort de technieken en materialen die de CR7 schoenen rijk zijn door.

Technische informatie gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

Deze CR7 voetbalschoenen worden gekenmerkt door de enkelsok welke aan de voetbalschoen vast zit. Deze enkelsok wordt Dynamic Fit Collar genoemd en valt strak om de enkels. De Nike CR7 Superfly schoenen bevatten geen tong. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. De bovenlaag van de CR7 voetbalschoenen bevat de Flyknit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de voet beter op zijn plaats blijft. Daardoor ben je, je als voetballer bewuster van je voeten en heb je meer controle aan de bal, inlclusief een flexibelere beweging. Door Nike wordt dit ook wel het ''blote voeten'' gevoel genoemd.  De technologie behaalt dankzij de zogenaamde flywire of brio kabels nog betere resultaten. Naast de Flyknit technologie is de CR7 Superfly ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie en de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Mercurials perfect om je voet vallen en het balcontact daardoor natuurlijk aanvoelt en optimaal is. De ACC technologie zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De onderkant van de Nike Mercurial Superfly CR7 bestaat uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Deze structuur zorgt ervoor dat spelers makkerlijker af kunnen zetten en dus voor een explosieve snelheid en het snel kunnen reageren op situaties in het veld. Om dit te stimuleren is de Superfly CR7 aan de achterkant voorzien van twee extra noppen, waardoor je nog beter af kunt zetten. Daarnaast bevat ook de binnenkant van de Nike CR7 Mercurial Superfly een lichtgewicht, geperforeerde inlegzool, welke vormen naar de vorm van de voet en zorgen voor comfort en demping met een laag profiel.

Check hieronder foto's van het nieuwste paradepaardje van de CR7 lijn. Geef uiteraard ook jouw mening over dit nieuwe examplaar en ga de disucssie aan met anderen! Check hieronder ook waar de voetbalschoenen verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen kopen

De Nike CR7 Superfly voetbalschoenen zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Dit betekent dat de voetbalschoenen van Ronaldo zowel gekocht kunnen worden voor kunstgrasvelden als voor gewone grasvelden. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de CR7 Superfly voetbalschoenen verschilt van € 80,- tot € 300,-.

Koop het in de online Ronaldo shop van Nike!

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 2

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 3

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 4

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 5

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 6