Gouden adidas Glitch Corrozone voetbalschoenen

Adidas heeft deze week weer in het kader van de CORROZONE pack een nieuwe GLITCH voetbalschoenen gelanceerd. Dit zijn de unieke voetbalschoenen van adidas, die helaas alleen beschikbaar zijn in Engeland en in elkaar gelikt kunnen worden, middels een uniek systeem. De adidas Glitch voetbalschoenen worden ook niet door sterspelers gedragen. Toch is het de moeite waard de gouden Glitch voetbalschoenen uit het Corrozone pack te bespreken! Check hieronder de details van de gouden Glitch voetbalschoenen.

Op zoek naar flitsende gouden adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze officiële SHOP

Design gouden adidas Glitch voetbalschoenen

Het bovenwerk van de gouden Glitch voetbalschoenen van adidas is super uniek. De bovenkant van de schoenen bevat een all-over gouden print met een korrelig design. De print heeft een structuur welke iets weg heeft van zand. De drie strepen van adidas aan de zijkanten zijn ook goud en verder bevat de schoen een design van lichter gouden vlekken over de schoenen. De instap van de gouden Glitch voetbalschoenen is zwart en dit geldt ook voor het lusje aan de achterkant van de nieuwe adidas schoenen uit het Corrozone pack. Sinds de lancering van de Glitch voetbalschoenen is dit de zeventiende uitvoering. Een verwijzing hiernaar is bovendien te vinden op het lipje van de nieuwe adidas kicksen. Ben je nog niet bekend met het Glitch concept van adi? Lees hieronder vooral verder!

Technologieën adidas Glitch schoenen

Voor degene die het nog niet weten, de Adidas Glitch voetbalschoenen zijn DE voetbalschoenen die je zelf in elkaar kan zetten en helemaal naar eigen idee kan customizen. Op het eerste gezicht hebben de Adidas Glitch kicksen in design veel weg van de Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen.  De adidas Glitch voetbalschoenen bevatten bovendien verschillende technieken en materialen van andere of al eerder gelanceerde schoenen van het merk. 

Opvallend aan deze CORROZONE Glitch voetbalschoen van adidas is dat deze schoenen bestaan uit een verwisselbare bovenlaag en een TechFit Cage. De verwisselbare bovenlaag dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van Adidas Glitch schoenen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de enkelkraag. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijds geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem, waarbij de veters verborgen zijn. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot de perfecte pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch, plus ook nog een heerlijk balgevoel. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Uiteraard zijn deze Glitch voetbalschoenen ook uitgerust met het NON STOP GRIP (NSG) systeem, welke ervoor zorgt dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. 

Het onderstel van de adidas Glitch schoenen heeft een zogenaamde Sprintframe zool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander! De Adidas Glitch voetbalschoenen kennen verschillende uitvoeringen. Zo zij er verwisselbare bovenlagen met FG- en SG onderstel. Tot zover het concept. Check ook andere adidas Glitch voetbalschoenen

adidas Glitch CORRIZONE voetbalschoenen kopen?

Deze voetbalschoenen zijn alleen via een speciale Glitch APP van adidas te koop. Wanneer jij de Adidas Glitch Mirage voetbalschoenen wilt kopen zul je allereerst exclusieve codes moeten achterhalen. Heb je een exclusieve code achterhaald? Download dan de Glitch App en bestel deze te gekke kicksen. De volledige package van de Adidas Glitch kicksen zal rond de € 280 kosten. De losse verwisselbare bovenlagen kan je aanschaffen tegen een prijs van € 110. Neem ook eens een kijkje in de officiële SHOP van Adidas. Directe levering en gratis verzending!