25 januari 2016

Goud roze Adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen

Suarez, Bale, Mata en Alaba hebben weer nieuwe voetbalschoenen. Vandaag zijn namelijk de nieuwe Adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen in een nieuwe kleur gelanceerd. Voor de nieuwe voetblaschoenen is weer voor een nieuwe kleurencombinatie gekozen. De nieuwe voetbalschoenen van sterspelers als Suarez en Alaba zijn overwegend goud (solar gold) met gele en roze (shock pink) details in de X cage en een kleine zwarte enkelsok (Techfit boord). Ook de veters van de schoenen hebben een uniek design en zijn een combinatie van geel en zwart. De lip van de schoenen is zwart met een roze X en op de hiel van de nieuwe schoenen staat het Adidas logo in het zwart. Ook het onderstel van de voetbalschoenen is zwart, inclusief de noppen. Uiteraard zijn de nieuwe Adidas Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor de spelers die op deze voetbalschoenen spelen de komende periode hun creativiteit en snelheid tentoon kunnen spreiden.

Technieken nieuwe Adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de goud/roze Adidas X16+ Primeknit schoenen is gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit ademende lycra heeft als kenmerk dat het flexibel is en dat het mee beweegt met de beweging van de voeten. Bovendien past dit materiaal zich aan aan de vorm van de voet, waardoor het net lijkt of je sokken draagt. Dit materiaal ontbreekt zowel bij de synthetisch- als leren variant van de voetbalschoenen uit de X16 lijn. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een 3D textuur, welke door Adidas de Non Stop Grip textuur wordt genoemd. Dit NSG systeem zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is tijdens alle weersomstandigheden en zorgt bovendien voor een perfect balgevoel. Uiteraard worden de nieuwe X schoenen weer gekenmerkt door de X-Cage over het midden van de buitenkant van de voetbalschoenen. Dit omhulsel is geel/roze en heeft een beetje geestachtig design. Deze X-Cage zit strak om de voeten en zorgt voor stabiliteit en steun aan de voeten, die je volgens Adidas nodig hebt om een verdediging kapot te spelen. Bovendien zorgt dit voor het zogenaamde lockdown effect. Dit betekent dat je voeten strak in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Verder zijn de nieuwste Primeknit voetbalschoenen van Adidas uitgerust met de kleine enkelsok aan de bovenkant. Dit wordt door Adidas het Techfit boord genoemd. Deze kleine enkelsok zorgt voor een stevigere druk rondom de enkels en biedt een betere ondersteuning. Het onderstel van deze voetbalschoenen bevat het Adidas X-Claw systeem. Het systeem heeft betrekking op de constructie van de noppen. De onderkant van de voetbalschoenen bevatten namelijk zogenaamde klauwnoppen, welke je helpen bij onverwachte bewegingen en waardoor je bovendien snel van je tegenstander weg kan sprinten. Bovendien is de onderzool heel licht en levert het stabiliteit. Opvallend aan deze schoenen is dat deze zowel geschikt is voor voetballen op kunstgrasvelden als voor grasvelden. Check hieronder de foto's van de unieke goud/roze voetbalschoenen van sterspeler als Mata, Suarez, Navas en Alaba. 

Goud/roze Adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De goud/roze versie van de revolutionaire Adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen kan je vanaf nu in volwassen maten kopen en is dus zowel perfect voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras. Deze nieuwe schoenen, waarop Suarez, Robben en Bale onder andere op zullen voetballen, hebben een prijs van ongeveer € 275,-. Check hiernaast of hieronder andere beschikbare Adidas X kicksen. Directe levering en gratis verzending.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!
Nieuwe -goud -roze -adidas -x -voetbalschoenen

 Goud -roze -adidas -x -primeknit -schoenen

Nieuwe -adidas -primeknit -schoenen -roze -goud