9 september 2019

Goud blauwe adidas Predator voetbalschoenen - INPUT CODE pack

De meest prestigieuze competitie van de wereld gaat deze week officieel van start. Dat betekent dat we verschillende sterspelers op nieuwe voetbalschoenen zien vanaf deze week. Ook adidas heeft een geheel nieuw pack voetbalschoenen gelanceerd. Dit nieuwe pack van adi heeft de naam INPUT CODE! Dit pack bevat ook nieuwe Predator voetbalschoenen in een super elegante kleurencombinatie. Dit zijn de voetbalschoenen die bij Ajax gedragen worden door Onana en de andere keepers, bij Feyenoord door Jens Toornstra en bij PSV door Daniel Schwaab. De Predator voetbalschoenen worden bovendien gedragen door spelers als Pogba, Özil, Pjanic, Alli en Neuer.

Nu al fan van deze unieke gouden adidas voetbalschoenen uit het Input Code pack? Bestel het exclusief in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële ADIDAS shop!

Design adidas Predator voetbalschoenen INPUT CODE pack

Alle voetbalschoenen uit het INPUT CODE pack van adidas bevatten gouden details. De Predator voetbalschoenen uit het Input code pack vormen hier geen uitzondering op. Dat de Predator gouden details heeft, is ook niet toevallig gekozen door het Duitse sportmerk. De Predator bestaat dit jaar namelijk ook 25 jaar. Ter ere van dit jubileum lanceerde adidas eerder dit jaar ook al een andere gouden adidas Predator voetbalschoen. Dit betrof een remake van de voetbalschoenen die Zidane onder andere droeg in 1998. Daarnaast is goud natuurlijk de Champions League kleur bij uitstek. De upper van de voetbalschoenen het INPUT CODE pack is overwegend goud, met uitzondering van de hielkap en de enkelsok van de schoenen. Deze heeft een stijlvolle kleur blauw. Hetzelfde geldt voor de drie adidas stripes aan de zijkanten van de schoenen. De onderkant van de nieuwe adidas Predators uit het Input CODE pack zijn goud met reflecterende details. Ben je nog niet bekend met de technologieën van deze Predator voetbalschoenen? Lees het hieronder uitgebreid!

Technologieën adidas Predator 19+ & 19.1 voetbalschoenen 

De upper van de nieuwste Predator 19 voetbalschoenen zijn zoals altijd gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar, de sok, van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds vorig jaar een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. De schoenen bevatten ook een hielkap, welke gemaakt is van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de blauw/gouden banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd en zijn op deze schoenen dus blauw/goud. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal.

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen van spelers als Onana, Pogba, Özil en vele andere sterspelers. 

Goud/blauwe adidas Predator voetbalschoenen kopen

Deze goud/blauwe adidas Predator voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De 19+ versie van de adidas voetbalschoenen heeft een prijs van € 280,- en zonder veters hebben de schoenen een prijs van €220,-. Voor kinderen bestel je de schoenen al vanaf € 100,-. Goedkopere Predator voetbalschoenen zijn zelfs slechts € 49,95. De nieuwe Predators zijn ook weer gelanceerd voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras, als kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de goud/blauwe adidas Predator schoenen natuurlijk ook weer laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de adidas Predator voetbalschoenen exclusief in deze SHOP

of de officiële ADIDAS shop