23 oktober 2017

GOEDKOPE VOETBALSCHOENEN NIKE RISING FAST PACK

SALE SALE SALE!!! De Nike voetbalschoenen van het Nike ‘Rising Fast Pack’ zijn nu al een tijdje uit, maar werden in de eerste weken van de lancering niet veel gedragen door Nike gecontracteerde spelers. De spelers hadden een sterke voorkeur voor de voetbalschoenen uit het Nike ‘Lock In Let Loose Pack’. Nike zal hebben aangegeven aan spelers zoals Rashford, Mbappé, Leroy Sané en Ousmane Dembèlé om de ‘Rising Fast Pack’ schoenen te dragen, want deze kicksen duiken ineens overal op…

Direct enthousiast over de Nike voetbalschoenen uit het ‘Rising Fast Pack’? Deze schoenen worden vol op gedragen door spelers als Rashford, Mbappé, Leroy Sané en Ousmane Dembèlé en zijn nu in de SALE! Scoor deze kicksen met korting in deze STORE, deze SHOP of de officiële Nike SHOP!

Nike Rising Fast Pack voetbalschoenen

Het Nike Rising Fast Pack is speciaal gemaakt voor de spelers die zijn geboren in 1995 of later. Het pack staat voor de volgende generatie fantastische voetballers. Deze collectie is de eerste collectie van Nike die specifieke spelers categoriseert op leeftijd. Nike laat met deze collectie schoenen zien dat ze een enorme vijver aan jonge talenten hebben lopen wereldwijd. De soorten in dit pack zijn de Mercurial, de Hypervenom, de Magista en de Tiempo. De lage Mercurial schoenen worden gedragen door Ousmane Dembèlé en Mbappé. De hoge Mercurial schoenen worden gedragen door Leroy Sané. Marcus Rashford draagt de lage Hypervenom voetbalschoenen uit het Rising Fast Pack. De Tiempo en Magista schoenen worden ook gedragen door jonge talenten die zijn geboren in 1995 of later.

Design Nike Rising Fast Pack voetbalschoenen

Het design van de voetbalschoenen van het Nike Rising Fast Pack is uniek. De kleuren ‘Light Armour Blauw’ en ‘Armour Navy’ zijn met een ‘Bright Mango’ kleur gecombineerd op alle soorten uit dit pack. Alleen op de Nike Tiempo legend 7 is een zwarte kleur verwerkt. Dit is terug te zien op de leren voorvoet van de schoen. Verder wordt de Hypervenom schoen gekenmerkt door de schubben over de gehele schoen heen. De Mercurial heeft aan de binnenkant in een Mango kleur in het groot NIKE staan en tot slot is de Magista schoen te herkennen aan het reliëf op de voorkant van de schoen.

Kenmerken Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen bevatten een enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm.  Het bovendeel van Superfly is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit materiaal. Een duidelijk zichtbare ribconstructie horizontaal over de schoenen draagt nog meer bij aan de balcontrole. Het FlyKnit bovenwerk kent verder ook zogenaamde Flywire of brio kabels, welke ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. Lees hier nog meer over de kenmerken van de Nike Mercurial Superfly schoenen.

Kenmerken Nike Hypervenom Phanom voetbalschoenen

De nieuwste generatie Hypervenom Phantom 3 DF voetbalschoenen bevat een Dynamic Fit collar of een enkelsok. Op de schoen zijn ‘Poron Foam Pods’ toegevoegd aan het schietoppervlak. Deze 'kussentjes' worden harder zodra een schot gelost wordt en zachter bij een balaanname. Het Flyknit materiaal is niet te missen bij de Hypervenom. Dit materiaal vormt zich naar de vorm van de voeten. De Flywire kabels zijn verbonden aan het Flyknit systeem en vormen een kooi zodat de voeten perfect op hun plek blijven. Lees hier meer over de nieuwste technieken en kenmerken van de Hypervenom Phantom voetbalschoenen.

Kenmerken Nike Magista Obra voetbalschoenen

Een van de voornaamste kenmerken van deze hoge Nike Magista 2 is de vernieuwde enkelsok. Deze sok wordt ook wel enkelkraag of Dynamic Fit collar genoemd en valt strak om de enkels. Deze update leidt tot nog meer comfort, omdat deze volledig is afgesteld op de anatomie van de voet en enkel van een spelverdeler. De Magista schoenen bevatten de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Deze gruwelijke innovaties zijn een toevoeging aan de Flyknit technologie. Een ander element van de technologie is Flywire. Lees hier meer over de nieuwste innovaties van de Nike Magista Obra schoenen. 

Kenmerken Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen

De KangaLite bovenlaag maakt absoluut het verschil voor de Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen. KangaLite is een zacht kangoeroeleer dat zich gaat vormen naar de voeten. Dieper in het ongekend zachte kangoeroelder zit ACC verwerkt. ACC staat voor “All Conditions Control” en is een technologie van Nike dat balcontrole garandeert gedurende alle weersomstandigheden. Lees hier meer over de kenmerken van de Nike Tiempo Legend 7.

Nike Rising Fast Pack voetbalschoenen kopen

Ben je op zoek naar nieuwe voetbalschoenen van de beste kwaliteit en voor een goede prijs? Dan zijn de voetbalschoenen van het Rising Fast Pack iets voor jou! Deze schoenen zijn al een tijdje op de markt maar worden nog vol op gedragen door spelers als Rashford, Mbappé, Leroy Sané en Ousmane Dembèlé. De voetbalschoenen zijn nu in de SALE in de verschillende webshops. Scoor deze kicksen met korting in deze STORE, deze SHOP of de officiële Nike SHOP!!!

 

Gerelateerd nieuws