10 april 2017

Goedkope Ronaldo CR7 Nike Victory Vitorias 2016 Ballon D'Or voetbalschoenen

Nike heeft vandaag een goedkope, limited edition versie van de Nike Mercurial Superfly CR7 Vitorias Ballon D'Or 2016 voetbalschoenen gelanceerd. Vorig jaar werden de Vitorias CR7 2016 Ballon D'Or schoenen al gelanceerd ter ere van de verschillende prijzen die Ronaldo in 2016 had gewonnen, waaronder de Ballon D'Or, het Europees kampioenschap en de Champions League. Waar de schoenen normaliter in de duurste versie een prijs hebben van € 300,-, heeft het Amerikaanse sportmerk nu een goedkope versie van de voetbalschoenen gelanceerd, welke slechts een prijs heeft van € 90,-. Dit betreffen de Nike Mercurial Victory CR7 schoenen met enkelsok. Check hieronder meer over de details van deze schoenen.

Scoor deze goedkope limited edition Ronaldo schoenen exclusief in DEZE SHOP of deze winkel.

De goedkopere CR7 Mercurial Vitorias voetbalschoenen zijn overwegend wit. Zowel het bovenwerk van de kicksen van Ronaldo is wit als de enkelsok. Verder is de bovenkant van de schoenen uitgerust met zilveren strepen en is de swoosh van Nike op de voorkant van de schoenen wit met een zwarte omranding. Ter hoogte van de hiel staat het Mercurial teken en het CR7 logo in het zwart. Het onderstel van de Vitorias voetbalschoenen van Ronaldo is goud en bevat zwarte langwerpige noppen. De schoenen zijn dus goedkoper dan de Mercurial Superfly versie van deze schoenen. De reden is dat de schoenen van goedkopere materialen gemaakt zijn. Die bespreken we hieronder!

Waar het bovenwerk van de Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen gemaakt is van speedrib kabels, bestaat de bovenkant van deze schoenen uit een synthetisch leer. Dit leer zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor ondersteuning en de perfecte balbeheersing. De enkelsok, die door Nike de ''dynamic fit collar'' wordt genoemd, is geheel wit en zorgt ervoor dat het balcontact nog natuurlijker is. De enkelsok geeft bovendien het gevoel dat de enkels en voeten als één aanvoelen. Dit geeft voetballers nog meer vertrouwen. In tegenstelling tot de duurdere voetbalschoenen bevatten deze schoenen ook geen ACC technology. Deze All Conditions Control technologie zorgt ervoor dat de balbeheersing perfect is in zowel droge als natte weersomstandigheden. De gouden zoolplaat van deze goedkope Ronaldo voetbalschoenen heeft dezelfde kleur als de dure versie van de schoenen, maar heeft niet het glinsterende effect en bevat alleen klauwnoppen. Bovendien betreft de zoolplaat een TPU zoolplaat, waar de duurdere versie een nylon zoolplaat heeft en een klauwnoppen. Bovenstaande informatie geeft aan waarom de schoenen goedkoper zijn dan de TOP versie van de schoenen.

Desalniettemin hebben deze CR7 Vitorias voetbalschoenen met enkelsok wel dezelfde looks als de duurdere versie en hebben ze een prijs van slechts € 89,95. De schoenen zijn alleen in de maten 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44,5, 45, 45.5 en 46 beschikbaar in de onderstaande shop. Directe levering gegarandeerd!

Koop deze goedkope limited edition Ronaldo schoenen in DEZE SHOP