1 augustus 2018

Goedkope Nike Phantom VSN voetbalschoenen - de Academy & Club

De nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen zijn inmiddels al weer twee weken geleden gelanceerd. We krijgen altijd veel vragen over de verschillende versies van de schoenen. Waar we spelers als Coutinho en de Bruyne op de duurste Phantom VISION zien spelen, zijn er vanaf nu ook goedkopere versies van deze nieuwe silo van Nike beschikbaar. De duurste schoenen zijn de ELITE versie. Deze versie hebben een prijs van € 270,-. De goedkopere versie van de nieuwe Phantom Vision voetbalschoenen is echter de Academy en Club versie. Deze schoen ziet er qua looks vrijwel hetzelfde uit als de dure versie. De schoenen zijn gemaakt van een ander materiaal en bevatten andere technologieën, waardoor je deze Phantom VSN Nike voetbalschoenen al vanaf een prijs van € 70,- kunt bestellen. Dat scheelt je € 200,-. Hieronder gaan we dieper op de verschillende tussen de dure versie en de goedkope versie van de nieuwste voetbalschoenen van Nike.

Goedkope Nike Phantom Vision voetbalschoenen met sok

Waar het bovenwerk van de ELITE versie bestaat uit een Flyknit materiaal, is dit bij de Academy en Club versie niet het geval. Het bovenwerk van deze schoenen bestaat uit een synthetisch materiaal. De Academy versie van de schoenen bevat nog wel een speciale textuur, bij de Club versie zijn deze dunne puntjes geheel weggelaten. Deze textuur zorgt evenwel voor een perfecte balaanname en touch. De Nike Phantom Vision Academy voetbalschoenen bevatten evenals de ELITE versie het zogenaamde Ghost Lacing systeem. Het verborgen vetersysteem zorgt voor een nog schoner schietoppervlak. De Club versie van de nieuwe voetbalschoenen hebben niet het verborgen vetersysteem en hier zijn de veters dus gewoon zichtbaar. Bij de Club versie is ook de speciale binnenschoen weggelaten. Deze binnenschoen zorgt voor een nog betere fit van de schoenen. Bij de ELITE en Academy versie is deze wel aanwezig. Het buitenwerk van de Academy versie zorgt voor de nauwe fit van de voetbalschoenen en bij de duurdere versies zorgen zowel het materiaal aan de buitenkant van de schoen als de binnenschoen voor de perfecte fit. Beide goedkoper versies, dus zowel de Academy als de Club voetbalschoenen bevatten wel een enkelsok, waardoor de enkels en voeten aanvoelen als één lichaamsdeel en de fit van de schoenen nog beter is. Beide goedkope schoenen hebben daarnaast multifunctionele noppen. Deze goedkope versies zijn er dus niet speciaal voor kunstgras, natte velden, grasvelden of andere ondergronden. Van de goedkope versies van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen is dus maar één versie beschikbaar en dat is er één met multifunctionele noppen.

Qua uiterlijk zien de schoenen er wel hetzelfde uit als de dure versie. De binnenkant van de zijkant van de nieuwe schoenen bevat een speciale driehoek. Deze driehoek heeft een speciale functie.  Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven.

Tot zover een uiteenzetting over de goedkope Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Onze conclusie luidt dat ook de goedkope versies prima zijn om wedstrijden mee te voetballen. Wil je nog de schoen die nog het meest lijkt op de duurste versie, kies dan voor de Academy versie van de voetbalschoenen. Deze zijn qua look precies hetzelfde en bevatten iets goedkopere materialen. De Club versie is echter nog goedkoper en dit is wat ons betreft ook een perfect alternatief!

Check hieronder nog de foto's van deze goedkope versies! Check ook ons blog over de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen. 

Goedkope Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestellen

De Academy versie van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen heeft voor volwassenen een prijs van € 90,- en voor kinderen zijn deze schoenen € 70,-. De goedkopere Club versie heeft voor volwassenen slechts een prijs van € 70,- en voor kinderen is deze maar 50,-. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor voetballen op natuurgras, als voor kunstgras, op straat en in de zaal! Check hieronder de winkels waar je de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen exclusief kunt bestellen! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze winkel!