30 maart 2017

Goedkope Nike Motion Blur voetbalschoenen met sok zijn nu verkrijgbaar

Afgelopen week lanceerde Nike het Motion Blur Pack. Voetbal-schoenen.eu bracht alle geavanceerde voetbalschoenen met sok uit dit frisse pack ruimschoots in het daglicht. Voetbalschoenen waarmee je het maximale uit je kwaliteiten haalt. Een pack dat je genoeg perspectief biedt in het zonnige voorjaar. Niet iedereen heeft het er echter voor over om het maximale geldbedrag uit te geven aan voetbalschoenen. Geen paniek. In dit blog brengen wij goedkope Nike Motion Blur voetbalschoenen met sok in beeld, waarop jij zeker zult vlammen!

Goedkope Nike voetbalschoenen met sok. De nieuwste. Die zijn er zeker wel! Het Motion Blur pack is fris. Zo fris dat je absoluut opvalt op het veld. En ze zijn er voor iedereen. Doeltreffende spitsen, explosieve buitenspelers, creatieve dynamische middenvelders. Nike houdt met iedereen rekening. Goedkope Nike voetbalschoenen uit het Motion Blur Pack scoor je HIER.

Nike Hypervenom Phatal 3 DF Motion Blur voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phatal 3 DF Motion Blur zijn de goedkopere versie van de Nike Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur voetbalschoenen. In design verschillen deze goedkope Nike Hypervenom voetbalschoenen met sok nauwelijks van zijn grotere broer. In techniek wel. Hypervenom Phatal staat voor doeltreffende afwerking en sublieme pasvorm. Heerlijke schoenen voor de goalgetters onder ons. Dit wordt gerealiseerd door een Flywire omsluiting, Dynamic Fit kraag, NikeSkin technologie en Chevronvormige noppen. Poron foam pods ontbreken wel op de bovenlaag van deze heerlijk frisse schoentjes. Dergelijke pods worden zachter bij een aanname en harder bij het schieten. Het aannemen, schieten en moet dankzij deze techniek vlekkelozer verlopen. Ben jij niet bereid om € 290,- uit te geven aan de Nike Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur voetbalschoenen? Geen probleem, deze voetbalschoenen zijn een uitstekend alternatief! Je koopt ze HIER voor € 169,95!

Nike Magista Orden 2 Motion Blur voetbalschoenen

Als er schoenen zijn voor de creatieve spelverdeler dan zijn het de Nike Magista voetbalschoenen wel. Met een hoop dynamiek zet jij het spel naar je hand. De Nike Magista Orden 2 Motior Blur voetbalschoenen, oftewel de goedkope Nike Magista voetbalschoenen met sok, verschillen in techniek op diverse vlakken van zijn duurdere collectie-genoot. Op het blote ook valt direct te zien dat de bovenlaag minder ontwikkeld is. De Nike Maigsta Obra 2 Motion Blur voetbalschoenen kennen een high-tech ball-texture op de bovenlaag. Deze structuur is zeker wel aanwezig op de bovenlaag van deze goedkope Nike Magista voetbalschoenen met sok. Echter wel minder geavanceerd. Het resultaat van deze texture; een betere tastzin met als resultaat een heerlijke balgevoel. Een Dynamic Fit Collar en een noppensysteem geven de kicksen verder vorm en leveren een sublieme pasvorm en snelle wendingen in alle richtingen. Met een heel fris design en gruwelijke technieken blink je met de Nike Magista Orden 2 Motion Blur zowel uit in uiterlijk als prestatie. Met een prijs van € 169,95 ben je een stuk goedkoper af en kan je toch heerlijk vlammen. Je scoort de Magista's HIER!

 

Nike Mercurial Veloce 3 Motion Blur voetbalschoenen

De goedkope Nike Mercurial voetbalschoenen met sok bieden jou de perfecte balans tussen snelheid en grip. Bij het aantrekken van deze kicksen heb jij een uitstekend balgevoel en innovatieve grip. Dit uitstekende balgevoel wordt veroorzaakt door een Dynamic Fit Collar en horizontale naden op de bovenlaag. Zelfs onder snelheid! Ook het design van deze Mercurial Veloce 3 Motion Blur voetbalschoenen is verbazingwekkend fris. Op deze pareltjes kan je zeker gezien worden. Voor € 169,95 heb jij deze voetbalschoenen al in huis. Goeie deal toch? Je scoort ze HIER!