31 januari 2020

Goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Heb je altijd al op goedkope voetbalschoenen van Ronaldo willen spelen? In dit artikel geven we tips hoe je deze kunt bestellen! De Portugees speelt bij Juventus en het nationale elftal al sinds jaar en dag op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De versie die CR7 draagt, heeft een prijs van maar liefst € 270,-! Best prijzig en gezien het feit dat voetballers om de 2/3 maanden van schoenen wisselen, is dit het vaak ook niet waard. Logisch! Dat weet Nike ook. Om die reden heeft het Amerikaanse sportmerk ook verschillende goedkope varianten van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met enkelsok uitgebracht.

Bestel de goedkope Nike Mercurial voetbalschoenen met sok altijd in deze officiële SHOP of deze winkel! 

Wat zijn de verschillen tussen de goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen (Club versie) en de dure editie (Elite versie)?

De goedkope Nike Mercurial schoenen bestel je al vanaf € 55,-! Mooi prijsje toch? Op het oog zien de dure versie van de Nike Mercurial Superfly (de Elite versie) en de goedkope versie (de Club versie) er hetzelfde uit. Toch zijn er in de materialen en technologieën van de voetbalschoenen wat verschillen, die we maar al te graag bespreken. Ronaldo is natuurlijk niet de enige die op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen speelt. Ook spelers als Mbappé, Rashford, Mahrez, Origi, Götze, Vidal, Lisandro Martinez, Babel en Shaqiri spelen op deze voetbalschoenen. De verschillen tussen beide voetbalschoenen hebben we opgesomd:

  • Allereerst hebben de Elite en Club versie van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen een andere bovenkant. De upper/bovenkant van de dure Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen is gemaakt van een gebreid materiaal. Dit materiaal wordt door Nike Flyknit genoemd. Het bovendeel van deze schoenen bestaat uit één deel en is door Nike gecombineerd met een zogenaamd High Tenacity gaas. Kenmerkend aan diteze materialen is dat het super flexibel is en daardoor goed aansluit op je voeten. Bovendien zorgt het voor de perfecte ondersteuning. De bovenkant van de goedkope Superfly schoenen (Club versie) is gemaakt van een synthetisch materiaal. Ook dit materiaal vormt zich goed naar je voeten, alleen is het wat minder geavanceerd dan de Flyknit constructie.

  • Nike heeft de upper van de dure Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen verder uitgerust met een een extra laagje. Dit extra laagje noemt het Amerikaanse sportmerk de NIKESKIN technologie. Dit laagje met speciale 3D structuur zorgt voor een nog betere balbehandeling. Bovendien bevatten de schoenen de zogenaamde All Conditions Control technologie. Deze zogenaamde ACC technologie garandeert een perfect balgevoel in zowel droge als natte weersomstandigheden. Je raadt het al, de goedkope Nike Mercurial Superfly Club voetbalschoenen hebben deze twee technologieën niet. Wel is er een subtiele 3D structuur zichtbaar op de goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen.

  • Ook de zool van de dure en goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen is verschillend. De Elite versie heeft namelijk een ultralichte zoolplaat. In deze zoolplaat heeft Nike ook weer een speciale structuur verwerkt. Deze structuur van Microgroeven wordt de Nike Aerotrak zone genoemd. De zool van de goedkope versie betreft een normale zool en is dus ook weer wat minder uitgebreid.

  • Ook de noppenconfiguratie (de verdeling van de noppen) en de vorm van de noppen zijn op beide versies iets anders. De dure voetbalschoenen bevatten namelijk zogenaamde klauwnoppen. Sinds vorig jaar zijn deze noppen ook nog eens 1 mm langer en zijn zijn deze gebogen. De noppen hebben dus een vorm van een klauw en dit zorgt ervoor dat je explosief kunt zijn, snel van richting kunt veranderen en je daardoor sneller van je tegenstander los kunt maken.

  • Ook het zooltje aan de binnenkant van de schoenen is anders. Zowel de dure als de goedkope versie bevatten natuurlijk een inlegzool. Alleen is de zool van de Elite versie uitgerust met de Nike Grip technologie. Zoals het woord al zegt, zorgt deze technologie ervoor dat je niet gaat schuiven in je schoenen. Deze technologie komt terug in de 3D structuur die perfect aansluit op de vorm van de inlegzool. Dit zorgt ook voor een betere schokdemping.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de Elite versie en Club versie van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Beide schoenen zien er op het eerste oog hetzelfde uit. De schoenen hebben namelijk dezelfde kleur(encombinatie), dezelfde vorm en bevatten ook nog eens een enkelsok (door Nike Dynamic Fit Collar genoemd). Alleen de materialen en technologieën van beide schoenen zijn anders. Van iedere silo lanceert Nike altijd vier verschillende versies met bijbehorende prijspunten. De Elite versie is de dure versie, daarna komt de Pro versie, vervolgens de Academy en de goedkoopste is de Club versie. Hoe duurder de schoen, hoe uitgebreider de technologie. Op de afbeeldingen hieronder zie je ook de verschillen tussen de goedkope en dure versie van de Nike Mercurial Superfly schoenen. De afbeelding links betreft altijd de Club/goedkope versie. Wil je op juist meer weten over de goedkope voetbalschoenen van Virgil van Dijk? Check dan ook alles over de goedkope Nike Tiempo voetbalschoenen!

Goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen bestellen

De goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels en ook nog eens in verschillende kleuren! De Club versie van de voetbalschoenen bestel je al vanaf € 55,- voor kinderen. De schoen is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37. Voor volwassenen heeft de Club versie een prijs van € 65,-. Deze is beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. Voordelig is dat je de schoenen zowel kunt gebruiken op natuurgras als op kunstgras. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren en vind je een super breed aanbod voetbalschoenen! 

Bestel de Mercurial Superfly schoenen direct in deze officiële SHOP 

of deze winkel!