6 juni 2016

Gele Under Armour Clutchfit Force 2.0 voetbalschoenen

Under Armour heeft fel gele Under Armour Clutchfit Force 2.0 voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste gele Clutchfit voetbalschoenen zijn gelanceerd samen met de zwarte Clutchfit voetbalschoenen. Het design van de UA voetbalschoenen wordt gekenmerkt door een overwegend fel gele bovenlaag. Langs de zijkanten is een groot Under Armour logo zichtbaar. Dit logo is zwarte, maar kent een rode omlijning. Bovendien kennen de nieuwste Clutchfit voetbalschoenen een zwarte zoolplaat. De zoolplaat bevat een rode UA logo. Ook komt rode belettering terug op de schoenen. Zo is op de hak en de lip de belettering Clutchfit te zien.

Technieken en materialen zwarte Under Armour ClutchFit Force 2.0 voetbalschoenen

Om voetballers controle, kracht en comfort te garanderen leren bovenlaag. Deze bovenlaag bevat microfin elementen die zichtbaar zijn op het zwart-witte patroon. Deze elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Ben je beniewd naar foto's van het design van de nieuwste Under Armour voetbalschoenen. Die vind je hieronder! Tevens check je hieronder waar deze innovatieve voetbalschoenen verkrijgbaar zijn!

Gele UA ClutchFit Force 2.0 kopen

Deze fel gele voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in onderstaande shops. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 220,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal. 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Fel Gele Clutchfit Voetbalschoenen

Fel Gele Clutchfit Voetbalschoenen 2

Fel Gele Clutchfit Voetbalschoenen 3

Koop het hier... en geef hieronder je mening!