30 december 2015

Gele Puma evoSPEED SL voetbalschoenen

Puma heeft wel heel speciale gele Puma evoSPEED SL voetbalschoenen gelanceerd. Deze gele Puma evoSPEED SL zijn namelijk alleen ontworpen voor het spelen van wedstrijden. De gele evoSPEED voetbalschoenen zijn niet bedoeld om op te trainen en bieden licht in deze donkere tijden van het jaar. Wat ook speciaal is, is dat schoenen slechts 103 gram wegen. Dankzij het gewicht zijn deze schoenen de snelste voetbalschoenen. Het design van de nieuwste evoSPEED schoenen is zeer opvallend. De schoenen kennen een fel gele bovenlaag en zijn verder ook in het bezit van blauwe details. Zo is het Puma Trademark logo langs de buitenkant blauw. Hetzelfde geldt voor de belettering Puma aan de binnenkant. Spelers als Reus en Augero zullen gedurende wedstrijden schitteren op deze speciale gele voetbalschoenen. Lees hieronder meer over de voordelen van de snelste voetbalschoenen!

Materialen en technieken Puma evoSPEED SL voetbalschoenen

De bovenkant van de nieuwste gele schoenen is gemaakt van het dun materiaal. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De ronde blauwe en oranje noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de nieuwe gele PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen die komende maanden door verschillende sterspelers gedragen gaan worden.

Puma heeft tevens een gele SL-S versie gelanceerd. De bovenkant van de nieuwste evoSPEED SL-S schoenen is gemaakt van een duurzaam premium monolaag micrifiber. Dit materiaal voorziet voetballers ook van comfort, stabiliteit en een beter balgevoel, maar is wel zwaarder in gewicht.

Gele Puma evoSPEED SL voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 230,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe evoPOWER schoenen in de Unisportstore!

Gele Puma Evo SPEED SL-S Voetbalschoenen

Gele Puma Evo SPEED SL-S Voetbalschoenen 2

Gele Puma Evo SPEED SL-S Voetbalschoenen 3

Gele Puma Evo SPEED SL-S Voetbalschoenen 4