12 juli 2016

Gele adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen

Adidas heeft gele adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen zijn de opvolger van de zilveren variant. Deze variant werd nog gedragen gedurende Euro2016 door sterspelers als Özil, Pogba en De Gea. De nieuwste gele adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Speed of Light Pack. De voetbalschoenen worden in de beginfase van het seizoen 2016-2017 en lijken een van de laatste eerste generatie Pure Control voetbalschoenen. De voetbalschoenen kennen een opvallend design. De bovenlaag is namelijk geel. Dit geldt ook voor de zoolplaat die tevens een glimmend effect kent. Langs de zijkanten zijn de bekende adidas Trademark strepen zichtbaar. Op deze voetbalschoenen uit het Speed of Light Pack zijn ze zwart. Dit geldt ook voor de binnenzool en de lip bij de instap van de voetbalschoenen. Op deze lip komt het logo van Ace terug. Op de hak komt echter een gele lip terug. De veterloze adidas Ace 16+ PureControl zijn voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. Lees hieronder uit welke technieken en materialen de voetbalschoenen bestaan. Check daar natuurlijk ook foto's die jou nog meer vertellen over het design.

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control Speed of Light voetbalschoenen

De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de nieuwste Pure Control voetbalschoenen van adidas uit het Speed of Light Pack. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Gele Adidas Ace 16+ Pure Control Speed of Light voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!
 Gele Adidas Ace16plus Pure Control Voetbalschoenen

Gele Adidas Ace16plus Pure Control Voetbalschoenen 2

Gele Adidas Ace16plus Pure Control Voetbalschoenen 3

Gele Adidas Ace16plus Pure Control Voetbalschoenen 4