12 juli 2016

Gele adidas ACE16+ Primeknit voetbalschoenen

Adidas heeft gele adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. De gele variant uit de Ace16+ Primeknit lijn is de opvolger van de zilveren variant. Laatstgenoemde variant werd nog tijdens de Copa America 2016 gedragen door de keepers Bravo en Navas. De gele Ace16+ Primeknit's vormen alweer de 7e variant uit de Ace16+ Primeknit lijn. Onder andere groene, zwarte, blauwe en witte Primeknit's gingen deze gele schoenen voor. De schoenen maken onderdeel uit van het Speed of Light Pack. Het design kent een overwegend gele bovenlaag en zwarte details. Zo zijn zwarte details o.a. zichtbaar langs de zijkanten van de voetbalschoenen in de vorm van adidas Trademark strepen. Foto's van de schoenen laten tevens zwarte veters, een zwart adidas logo op de hak en een zwart Ace logo op de lip zien. Ook kent dit design een gele enkelsok. Benieuwd welke technieken en materialen de voetbalschoenen rijk zijn? Lees het hieronder en check ook waar deze nieuwe kicksen verkrijgbaar zijn!

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Primeknit Speed of Light voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieuwd primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframebuitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de gele Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Gele adidas Ace 16+ Primeknit Speed of Light voetbalschoenen kopen

De adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 

Gele Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen

Gele Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 2