1 april 2016

Gekleurde Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

Er is weer een nieuwe versie van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen gelanceerd. Deze flitsende Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zullen vanaf april 2016 gedragen gaan worden door sterren als Ibrahimovic (PSG en Zweden), Hazard (Chelsea en België), Dani Alves (Barcelona en Brazilië) en Modric (Real Madrid en Kroatië). De Vapor schoenen uit de Mercurial lijn zijn niet de top schoenen uit de Mercurial lijn. Deze voetbalschoenen bevatten namelijk geen dynamic fit collar of enkelkraag. De nieuwe Vapors krijgen een flitsend design. Deze hebben als hoofdkleur wit en bevatten over de neus van de schoenen flitsende roze strepen. Deze roze strepen lopen naar de achterkant van de schoenen over in het fel geel. De lip van de schoenen lijk geheel wit te worden en bovendien zijn de schoenen voorzien van zwarte details. Deze komen terug in het logo van Nike over de voorkant van de schoenen rondom de instap van de schoenen. Uiteraard bespreken we nog even kort de technologieën van de mogelijke nieuwe Vapors!

Kenmerken gekleurde Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Mercurial Vapor X voetbalschoenen is dat de bovenkant van de schoenen gemaakt zijn van een synthetisch tejin leer van microvezel. Dit sterke materiaal vormt zich naar de vorm van de voeten om een perfect balgevoel te garanderen. Dit wordt door Nike ook wel het zogenaamde blote-voeten-geovel genoemd. De tong of flap van de schoenen zit direct aan de schoenen vast. Dit zorgt voor een lock-down effect. Het lock-down effect betekent dat de voetbalschoenen strak om de voeten vallen, zonder dat je bewegingsvrijheid verlies. De gekleurde Nike Mercurial Vapor schoenen zijn zoals we gewend zijn uitgerust met een extra laagje. Dit extra laagje is terug te zien in het design van dunne puntjes over de schoenen. Deze puntjes hebben het design van de puntjes van een golfbal. Dit laagje zorgt ervoor dat er extra wrijving ontstaat tussen de schoenen een de bal en komt dus je balcontrole ten goede. Nike rust al haar voetbalschoenen uit met de All Conditions Control technologie. Deze technologie zorgt voor een perfect balgevoel zowel in droge als in natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van deze lijn van Nike is dat de tong direct aan de schoenen vast zit. Ook dit heeft natuurlijk voordelen. Enerzijds zorgt dit ervoor dat je nog beter in je schoenen kunt stappen en anderzijds is het schietoppervlak hierdoor wordt verbeterd. De zool aan de onderkant van de schoenen lijkt zwart te worden met zowel roze als fel gele details. Het materiaal waar deze zool gemaakt van zal zijn is nylon, welke super licht is.  De langwerpige noppen zorgen ervoor dat je als speler erg explosief bent. Het Vapor grippatroon heeft namelijk direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten, voor extreem goede grip in elke richting. De gripzone onder de voorvoet is geïnspireerd door spikes en heeft dus grotere noppen. Dit biedt grip vanuit de teen voor extra snelle sprints. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalschoenen waarop sterren als Hazard, Modric, Fischer en Modric vanaf april 2016 op te zien zijn. Check tevens waar de nieuwe Mercurial Vapor X voetbalschoenen te koop zijn.

Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen kopen

De nieuwe gekleurde Nike Mercurial Vapor X zijn pas nu te koop, maar in november lanceerde Nike in samenwerking met een aantal topvoetballers al een paarse versie van de schoenen. Deze kan je nog steeds kopen. Het topmodel van de schoenen heeft een prijs van € 200,-, maar de goedkopere versie van de voetbalschoenen scoor je al vanaf € 60,-. Ook voor kinderen. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike -Mercurial -Vapor -X-radient -pack

Nike -Mercurial -Vapor -kleuren -voetbalschoenen