15 maart 2016

Nike Hypervenom Phantom II Radiant voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het nieuwe Radiant Pack. Deze voetbalschoenen zijn perfect voor alle aanvallers en spitsen en zijn ontworpen om op een nieuwe manier aan te vallen op elk spelniveau. De voetbalschoenen beelden een zeer opvallend fris design en gaan gedragen worden door sterspelers als Neymar en Lewandowski. Het design van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom II Radiant voetbalschoenen toont een overwegend witte bovenlaag. Tevens komt op de bovenlaag het bekende zig-zag design terug. Met name dit design is opvallend. Het design toont de frisse kleuren roze, oranje en fel geel. Hierin komen ook zwarte details terug. Dit frisse design loopt door op de zoolplaat van de Phantom voetbalschoenen. Ook zijn de nieuwste Hypervenom's zwarte details rijk. Zo is de Dynamic Fit collar zwart. Dit geldt ook voor de veters en de Nike swoosh, die zowel op de neus als op de hak terugkomt. Tevens toont de uiteinde van de Dynamic Fit collar een oranje detail.

Technieken en materialen Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen is uitgerust met een synthetisch materiaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bevatten ook de All Conditions Control technologie. Deze technologie zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit zorgt ervoor dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een ander kenmerk van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent deze generatie van de Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen losse flap. Zo is de voet dichter bij bal. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat dat je je snel kan los kan maken van je tegenstander. Ten slotte kent de binnenzool van deze voetbalschoenen een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Nike Hypervenom Phantom II Radiant voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phantom Radiant voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phantom II Radiant voetbalschoenen zijn de nieuwste Phantom's van Nike. De Phantom's uit dit Pack kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. Zonder enkelsok kosten deze voetbalschoenen € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!Nike Hypervenom Phantom Radiant Voetbalschoenenen

Nike Hypervenom Phantom Radiant Voetbalschoenenen 2

Nike Hypervenom Phantom Radiant Voetbalschoenenen 3

Nike Hypervenom Phantom Radiant Voetbalschoenenen 4