26 januari 2016

Goud roze Adidas X16 voetbalschoenen officieel gelanceerd

Robben, Suarez, Benzema en Bale spelen vanaf nu op een nieuwe versie van de Adidas X voetbalschoenen. Deze nieuwe schoenen uit de Adidas X16 lijn zijn overwegend geel/goud met een externe hielkap (X-Cage) in het roze met zwarte verfachtige stippen. Hiermee lijkt de externe hielkap van de schoenen voor het eerst een opvallende kleur te hebben. De techfit collar/boord of de enkelsok van de nieuwste Adidas X schoenen is zwart, evenals de lip en de veters van de nieuwe X16.1 schoenen van het Duitse sportmerk. De achterkant van de schoenen bevat het Adidas performance logo in het zwart en op de lip staat het X trademark logo. De onderkant van de nieuwe Ace schoenen van Adidas heeft een combinatie van geel en zwart. Hieronder stippen we nog even kort de technieken en materialen van de nieuwste Adidas X schoenen aan, welke deze perfect maken voor wendbare en creatieve spelers. Uiteraard kan je deze voetbalschoenen vanaf februari 2016 kopen in de onderstaande shops!

Gele Adidas X16.1 voetbalschoenen met roze details

De gele Adidas X voetbalschoenen bevat een synthetisch leren bovenlaag, welke bekend staat als de X-SKIN. De X-skin bestaat uit drie lagen. De onderste laag bestaat uit een zacht materiaal, welke comfort moet bieden. De middelste laag is ter bescherming en de bovenste laag is voor een optimale grip op de bal. In de bovenlaag van de schoenen is namelijk de NSG (Non Stop Grip) technologie verwerkt. Deze technologie komt tot uiting in de ribbelige structuur van de schoenen en zorgt ervoor dat je voet in alle weersomstandigheden zo dicht mogelijk bij de bal blijft tijdens het maken van snelle acties, waardoor je chaos kunt creëren. Verder worden de gele Adidas X16 voetbalschoenen gekenmerkt door de kooi of het omhulsel over het midden van de schoenen. Deze wordt door Adidas de X-Cage genoemd. Deze roze X-Cage geeft stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die de X-Cage bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. Een ander opvallend kenmerk van de X lijn van Adidas is de kleine enkelsok die de schoenen bevatten. Deze hebben in de nieuwste versie van de Adidas X voetbalschoenen mogelijk een zwarte kleur. Deze wordt door de Adidas het zogenaamde techfit-boord genoemd en bestaat uit een kleine extra sok zonder naden en is bedoeld voor een flexibele en natuurlijke steun. De onderkant van de voetbalschoenen is uitgerust met een zwarte zoolplaat. Ook deze is innovatief. De noppenconfiguratie aan de onderkant van de schoenen wordt door Adidas X-Claw genoemd. Deze zorgt voor een ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op kunstgras als op echt gras explosief kunt versnellen. Bovendien zorgen deze noppen voor bescherming. Check hieronder de foto's van de gele Adidas X16 voetbalschoenen met roze details. Deze nieuwe schoenen, waarop Robben, Özil, Bale, Di Maria, Benzema, Marcelo en nog meer sterren op spelen wegen slechts 213 gram! Ook de Primeknit versie van deze schoenen is bekend! 

Geel roze Adidas X16.1 voetbalschoenen kopen

De nieuwste gele Adidas voetbalschoenen met roze X-Cage kan vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 275,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas X voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-.  Deze nieuwe kicksen zijn zowel perfect voor kunstgras als voor gras. Check ook andere beschikbare Adidas X voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas -X-voetbalschoenen -goud -roze

Adidas -x -voetbalschoenen -robben -goud -roze (1)
Geel -roze -Adidas -X-voetbalschoenen

Onderkant -fel -gele -adidas -voetbalschoenen -ace