3 april 2017

Geel oranje Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen 2017

De nieuwe, oranje Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen zijn vandaag door het Duitse sportmerk gelanceerd. Deze nieuwe voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door sterren als Buffon, Giroud, Godin, Touré en Chiellini gedragen, maar ook door Borussia Dortmund spelers Bartra en Weigl. De nieuwe Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen hebben niet alleen een geheel nieuwe kleurstelling, maar bevatten ook nog eens nieuwe technologieën. Wil je meer weten van deze voetbalschoenen voor spelers met een perfecte trap. Lees hieronder vooral verder.

Directe enthousiast over deze oranje Puma evoPOWER voetbalschoenen? Scoor ze vanaf € 50,- in deze online winkel! 

Design nieuwe Puma evoPOWER Vigo voetbalschoenen 2017

De nieuwe Puma evoPOWER 17 voetbalschoenen zijn geheel oranje en bevatten donker oranje uitstulpingen, waarin de GRIPTEX technologie is verwerkt. Daarover straks meer. Deze kleuren worden door het merk ultra yellow en orange clown fish genoemd. De Puma evoPower voetbalschoenen bevatten aan de zijkanten van de schoenen een navy blauwe formstripe van Puma en een oranje instap. Ook het ''PWR'' trademark tekens aan de zijkanten van de voetbalschoenen is navy blauw. Zowel de bovenkant als de hiel van de schoenen bevat een lipje, waarop het logo van het merk staat. De schoenen worden natuurlijk ook gekenmerkt door een kleine enkelsok en het onderstel van de schoenen is oranje met zowel navy blauwe als oranje noppen. Wil je weten waarom deze schoenen ideaal zijn voor spelers met een goed schot of keepers als Buffon en Cech? Check het hieronder.

Features Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen

De bovenkant van de oranje Puma evoPOWER voetbalschoenen bestaat vanaf nu niet alleen uit een AdapLite materiaal, maar is ook uitgerust met een extra ''slip-on-constructie'', welke terug komt in de kleine enkelsok van de schoenen. Deze is gemaakt van elastaan en beweegt perfect mee met de bewegingen van de voet. Hierdoor hebben de Puma evoPOWER voetbalschoenen een sokachtige fit en vallen de schoenen direct om de voeten, waardoor het balgevoel optimaal is. Een ander voordeel hiervan is dat je een perfecte krachtverdeling hebt bij het schieten. De schoenen bevatten ook een zogenaamde one way stretch systeem, wat zorgt voor stabiliteit bij onverwachte bewegingen. Op de bovenkant van de nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen zien we ook kleine oranje uitstulpingen terug, die door Puma Griptex wordt genoemd. Deze technologie zorgt voor een nog betere wrijving tussen de bal en de schoen, waardoor je een nog betere grip hebt, zowel in droge als natte weersomstandigheden. Rondom de instap zien we ook twee lusjes terug. Puma noemt dit ''pull tabs''. Dit zorgt ervoor dat je je schoenen nog beter aan kunt trekken. Ook deze voetbalschoenen van Puma zijn uitgerust met een externe hielkap aan de achterkant. De hielkap biedt de optimale bescherming en stabiliteit.

Ook aan de binnenkant van de schoenen heeft Puma overal aan gedacht. De binnenkant van de schoenen is namelijk uitgerust met AccuFoam. Dit voelt niet alleen lekker, het verbetert ook het eerste balcontact en vergroot het het schietoppervlak. Last but not least, bespreken we nog even de zool. Deze is gemaakt van een licht pebax materiaal en bevat het zogenaamde GSF systeem van Puma. Dit is het Gradual Stability frame en werkt als een ruggengraat voor de schoenen. Het zorgt zowel voor stabiliteit als voor flexibiliteit. En dat is eigenlijk waar het allemaal bij deze schoenen om gaat. Het boven- en onderstel van de schoenen werken continue met elkaar samen, waardoor je je vrij kunt bewegen in de schoenen en waardoor het met deze schoenen net lijk alsof je op blote voeten speelt. Dit effect wordt nog eens versterkt door de zogenaamde DUOFLEX groeven die horizontaal onder de voorvoet lopen. De schoenen bevatten zowel rechthoekige als ronde noppen, welke zorgen voor én stabiliteit en ook weer flexibiliteit! 

Check ook de vandaag door Puma gelanceerd geel/oranje/navy Puma evoSPEED voetbalschoenen, welke worden gedragen door spelers als Griezmann, Reus en Aguero. 

Geel oranje Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Giroud, Buffon, Cech en Chiellini kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels voor kinderen en volwassenen. De duurste schoenen hebben een prijs van € 200,-, maar voor kinderen koop je deze schoenen al voor € 100,-. Check ook oudere modellen of voetbalschoenen uit de Puma evoPOWER Vigor lijn. Deze koop je al voor een prijs van € 50,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Gratis verzending en directe levering! 

Koop de nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen in deze online winkel!