12 augustus 2016

Gareth Bale stapt eindelijk over naar adidas X16.1 voetbalschoenen

Gareth Bale is eindelijk overgestapt naar rode adidas X16.1 voetbalschoenen uit het Speed of Light Pack. Dit blijkt uit foto's van een training van Real Madrid, waarop de ster uit Wales zichtbaar op is. Langs was Bale nog op een oude versie van de X voetbalschoenen te zien. Op het afgelopen EK in Frankrijk was Gareth Bale namelijk nog actief op een speciale versie van de X voetbalschoenen. Op het oog leken deze voetbalschoenen op het zwarte camouflage model uit de X15 lijn. Technisch gezien was dit echter niet het geval.

Gareth Bale X16.1 voetbalschoenen

De voetbalschoenen die Gareth Bale droeg tijdens het EK van 2016 in Frankrijk bevatten namelijk het adidas F50 Adizero Sprintframe. Deze lichtgewicht zoolplaat werkt als het chassis van een racewagen, met een lichtgewicht structuur die snel voetenwerk ondersteunt. Wel maakte Gareth Bale op het afgelopen EK gebruik van technieken als X-Skin, Non-Stop Grip, X-Cage, Techfit en X-Claw Vanaf nu schittert Gareth Bale op de rode adidas X16.1 voetbalschoenen. Opvallend is dat hij niet op de X16+ Pure Chaos  traint. Dit terwijl dat wel de meest geavanceerde voetbalschoenen zijn uit de X16 lijn van adidas. Dit houdt in dat Gareth Bale nu gebruik maakt van technieken als TechFit, PureCut Sock System, NSG en Midcut. Dit moet er nog meer voor zorgen dat hij nog meer chaos kan maken in de defensie van de tegenstander!

Gareth Bale Voetbalschoenen X15

Gareth Bale X16.1 voetbalschoenen kopen?

De Gareth Bale Adidas X16.1 voetbalschoenen uit het Speed of Light kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Gareth Bale Voetbalschoenen X16