Naast zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen heeft adidas ook zwarte Gloro 16.1 voetbalschoenen gelanceerd met frisse details. Deze details beelden opvallende kleuren uit en vormen een groot contrast met de overwegend aanwezige zwarte kleur. De adidas Gloro 16.1 vormen de tweede generatie Gloro voetbalschoenen en zijn de opvolger van de Gloro 15.1. Laatstgenoemde generatie werd in maart van dit jaar gelanceerd. De voetbalschoenen worden door velen gezien als de opvolger van de adidas 11pro schoenen. Het design beeldt naast een overwegend zwarte bovenlaag tevens zwarte adidas Trademark strepen langs de zijkanten. Een lip ontbreekt op deze generatie Gloro's. Wel komt op de tong een zwart adidas logo terug. Het logo van Gloro komt verticaal terug op de hak. De zoolplaat is bovendien aan de onderkant zwart. Langs de zijkanten van de zoolplaat zijn opvallende details aanwezig. De zijkanten van de zoolplaat van deze Gloro's bestaat namelijk uit de frisse kleuren blauw, groen en geel. Dit zorgt voor een groot contrast in het design van de voetbalschoenen. Verwacht wordt dat niet veel topvoetballers de voetbalschoenen gaan dragen. Valt deze Gloro schoen wel bij jullie in de smaak. Meer informatie over deze voetbalschoenen lees je hieronder!

Informatie zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen met opvallende details

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer

en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. De zool van de nieuwste generatie Gloro voetbalschoenen is anders dan de zool van de Gloro 15.1, de eerste generatie Gloro voetbalschoenen. De zoolplaat van de 16.1 kent een traditionele noppenconfiguratie en zorgt voor een perfecte tractie op harde velden. Check hieronder de foto's van de nieuwste witte Adidas Gloro voetbalschoenen.

Adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen kopen

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu in alle kleurstellingen en inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Opvallend Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen

Opvallend Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 2

Opvallend Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 3

Opvallend Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 4