Ook de flitsende Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn van Nike zijn vandaag gelanceerd door Nike. Op deze flitsende voetbalschoenen zullen sterren als Hazard (Chelsea en België), Dani Alves (Barcelona en Brazilië) en Modric (Real Madrid en Kroatië) vanaf eind september 2015 spelen. Alle nieuwe voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn hebben een wat donkere kleur als basiskleur en bevatten fel gele details. De nieuwe Nike Mercurial Vapor X schoenen hebben een paarsachtige kleur als basiskleur. Deze kleur loopt naar de onderkant van de schoenen over in het licht blauw. Verder bevatten de nieuwe Mercurials over de zijkanten en achterkant van de hiel een design van fel gele verfspatten. Ook de swoosh van Nike over de zij- en voorkant van de nieuwste Mercurial Vapor X voetbalschoenen hebben een gele omranding. De veters van de voetbalschoenen zijn turqoise gekleurd. Uiteraard zijn de nieuwste Mercurials uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Deze worden hieronder nog even kort besproken.

Informatie flitsend blauwe Nike Mercurial Vapor X schoenen

De bovenkant van deze flitsende Nike Mercurial Vapor schoenen bestaat uit een Tejin materiaal. Daarnaast zijn de voetbalschoenen uitgerust met een extra laagje microtextuur. Deze microtextuur komt terug in de dunne puntjes die over de voetbalschoenen lopen. Deze puntjes hebben wat weg van het design van een golfbal en zorgen voor een optimale grip bij het aannemen van de bal en daarmee voor een optimale balcontrole. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze nieuwe Mercurial Vapor X schoenen uitgerust met de de All Conditions Control technologie. Deze ACC technologie zorgt ervoor dat de grip op de bal perfect is zowel in droge als in regenachtige weersomstandigheden. De tong of flap van de schoenen zit verder direct vast aan de schoenen. Het voordeel hiervan is dat je veel makkelijker in de schoenen kan stappen en bovendien voor een verbeterd schietoppervlak. Uiteraard zorgt dit ook voor extra comfort. Door Nike wordt dit ook wel het ''lock-down'' effect genoemd. De binnenzool van de voetbalschoenen is fel geel met flitsend blauwe en paarse details en bevatten het Mercurial trademark teken. De onderkant of het onderstel van de nieuwe Mercurials is een combinatie van blauw, paars en fel geel en bevatten doorzichtige noppen. Het materiaal van deze onderkant is nylon, waardoor de voetbalschoen super licht is. De langwerpige noppen zorgen ervoor dat je als speler erg explosief bent. Het Vapor grippatroon heeft namelijk direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten, voor extreem goede grip in elke richting. De gripzone onder de voorvoet is geïnspireerd door spikes en heeft dus grotere noppen. Dit biedt grip vanuit de teen voor extra snelle sprints. Check hieronder de foto's van de nieuwe flitsend blauw/paarse Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen. Vandaag werd ook de Nike Mercurial Superfly uit de Electro Flare lijn gelanceerd.

Flitsend blauwe Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Mercurial Vapor X Electro Flare voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shops. Het top model heeft een prijs van € 200,- en het goedkoopste model scoor van deze Nike Mercurial Vapor X schoenen scoor je al voor € 50,-, zowel voor kinderen als volwassenen. Check ook andere beschikbare Mercurials in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Nike Mercurials in de Nike Mercurial Vapor X voetbalshop

of in de officiële shop van Nike!

Nike -Mercurial -Vapor -X-voetbalschoenen -Electro -Flare

Nike -Mercurial -Electro -Flare -schoenen -paars -blauw -geel

Onderkant -nike -mercurial -vapor -x -voetbalschoenen -electro -flare