4 november 2015

Fel rode Under Armour Memphis Speedform voetbalschoenen

Memphis Depay heeft weer nieuwe voetbalschoenen. De nieuwe rode Under Armour Speedform voetbalschoenen zijn namelijk vandaag officieel gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk en de speler van Manchester United en het Nederlands Elftal. Op deze schoenen zal Memphis in ieder geval de komende maanden spelen en trainen. De nieuwe voetbalschoenen van Memphis zijn overwegend fel rood en bevatten een zogenaamde honingraat structuur welke een iets donker rode omranding heeft. Verder zijn de nieuwe schoenen van Memphis uitgerust met een witte zoolplaat en een witte hielkap. Ook de logo's van UA en Speedform op de zijkanten van de schoen zijn wit. Opvallend aan deze kicksen is de kleur van de noppen. Deze zijn namelijk fel geel. De nieuwe voetbalschoenen van Memphis passen perfect bij het voetbalshirt van Manchester United. Om de speler United te laten schitteren, zijn de nieuwe schoenen van Memphis uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. We bespreken ze nog even kort hieronder.

Nieuwe rode Memphis Under Armour voetbalschoenen

De rode Speedform Under Armour voetbalschoenen zijn perfect voor snelle spelers als Memphis. Om deze reden zijn de bovenkant van de schoenen uitgerust met een synthetische bovenlaag. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het geen vocht opneemt en  het materiaal vocht afstoot tijdens natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is dat deze slechts 208 gram wegen en het materiaal zich vormt naar de vorm van de voeten. Het doel van de voetbalschoenen is om een optimaal balgevoel bij voetballers te creëren. Dit wordt bovendien versterkt door een techniek aan de binnenkant van de voorvoet. Hier wordt het materiaal ook naar de vorm van de tenen gevormd voor een optimaal balgevoel. De witte externe hielkap op de fel rode voetbalschoenen van Memphis is wit. Deze hielkap zorgt voor stabiliteit en een betere afzet. Hierdoor kan je je op deze voetbalschoenen nog beter wegdraaien van je tegenstander. Het is dus perfect voor het maken van snelheid op de eerste meters. De witte zoolplaat is gemaakt van een chrome, welke licht is en ook de acceleratie, het reactievermogen en de snelheid bevordert. De fel gele noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn ovaalvormig. Check hieronder de foto's waarop Memphis de komende maanden gaat spelen.

Rode Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

Deze voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 220,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Memphis -Under -Armour -Speedform -schoenen -rood -2015

Rode -under -armour -speedform -voetbalschoenen


Rode -under -armour -speedform -schoenen -onderkant