Nike heeft vandaag nieuwe Phantom voetbalschoenen uitgebracht. Zowel de Phantom Vision als de Phantom Venom voetbalschoenen hebben een kleurupdate gekregen van het Amerikaanse sportmerk. Deze nieuwe kicksen zijn onderdeel van het zogenaamde Phantom Fire pack. In dit blog gaan we het hebben over de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lewandowski, Sterling, Kane, Lautaro Martinez, Busquets en nog vele andere sterren. Bij Ajax worden deze voetbalschoenen gedragen door Huntelaar en bij PSV door Jeroen Zoet en Nick Viergever.

Ben je direct fan van deze opvallende fel rode Phantom VNM voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze winkel of deze NIKE SHOP

Nike Phantom Venom Fire Pack voetbalschoenen

De nieuwe Nike Phantom Venom voetbalschoenen zijn qua kleur geïnspireerd door de laatste editie van de bekende Nike Total 90 IV voetbalschoenen. De laatste editie van de Nike Total 90 voetbalschoenen was namelijk fel rood. Deze kleur komt ook weer helemaal terug in de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen. Deze zijn namelijk geheel fel rood (door Nike ''Bright Mango'' genoemd). De nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen bevatten weer een all-over print van verschillende teksten. Zo is de naam van de voetbalschoen in de upper verwerkt en hetzelfde geldt voor het woordmerk van Nike Football, welke in verschillende talen in op de bovenkant van de schoenen te zien is. Op de upper prijkt bovendien de leus van het Amerikaanse sportmerk: ''JUST DO IT.'' Verder bevatten de fel rode Nike Phantom VNM voetbalschoenen zwarte details. De instap van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is zwart en ook de omranding van de wit/grijze swoosh van Nike aan de zijkanten van de schoen is zwart. Het Nike logo bevat een speciaal diamantendesign. De zoolplaat van de nieuwe schoenen zijn uitgerust met een witte zoolplaat met fel rode (bijna oranje) noppen. Aan de technologieën van de voetbalschoenen heeft Nike niks veranderd. Deze nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen uit het Phantom FIRE pack bevatten dus dezelfde technologieën en materialen als de voorgaande Nike Phantom Venoms. Ben je hier nog niet bekend mee? Check het hieronder!

Technologieën en kenmerken Nike Phantom VNM voetbalschoenen

Deze fel rode Phantom VNM voetbalschoenen uit het PHANTOM FIRE pack bevatten weer verschillende innovatieve technieken. De upper van de Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts één van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze schoenen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn bij deze schoenen natuurlijk ook wit. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit. Dit is precies wat dodelijke spitsen nodig hebben! 

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen, die vanaf deze week gedragen worden door spelers als Kane, Lewandowski, Busquets & Huntelaar. 

Rode Nike Phantom VNM voetbalschoenen kopen

Deze fel rode Nike Phantom VNM voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie (welke beschikbaar is vanaf maat 36 tot 47) heeft een prijs van € 250,-. De schoenen zijn voor kinderen € 149,95. Bovendien zijn de voetbalschoenen in een speciale ANTI CLOG versie gelanceerd. Deze voetbalschoenen zijn € 10,- duurder en de reden hiervan is dat de zoolplaat uitgerust is met de Anti-Clog technologie, welke modder sneller afstoot en dus perfect is om mee te spelen in de herfst en winter. Bovendien kun je de schoenen in een speciale versie voor kunstgras bestellen. In de onderstaande shops kun je de nieuwe Nike schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP