23 januari 2017

Fel rode Nike Magista Obra Radiation Flare voetbalschoenen

De nieuwe Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit de Radiation Flare pack zijn vandaag officieel gelanceerd door Nike. Nike brengt met die nieuwe pack voetbalschoenen een ode aan de nieuwe generatie Hypervenom III voetbalschoenen, welke een update hebben ondergaan. Deze voetbalschoenen zijn perfect voor scorende spelers. Deze nieuwe fel rode Magista Obra voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door sterren als Kevin de Bruyne (Manchester City en België), Götze (Borussia Dortmund en Duitsland), Vidal (Bayern München en Chili) en David Luiz (Chelsea en Brazilië). Hieronder bespreken hoe de nieuwe felle schoenen uit het pack van Nike er uitzien en bespreken we ook de voordelen van deze schoenen aan de hand van het materiaal en de technologieën.

Nu al fan van deze voetbalschoenen en wil je deze schoenen direct kopen? Check ze exclusief in deze online shop!

Fel -rode -nike -magista -obra -voetbalschoenen

Design nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen

De Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit de Radiation Flare pack zijn dit jaar geheel fel rood en worden gekenemerkt door de fel rode enkelsok. Verder zijn de zijkanten van de voetbalschoenen uitgerust met een zwarte swoosh van Nike met een fel rode omranding. Ook de onderzool en de binnenzool van deze voetbalschoenen zijn fel rood en op de achterkant staat de naam van de schoenen: MAGISTA. Waarom zijn deze voetbalschoenen perfect voor wendbare, creatieve spelers? Wil je dat weten, lees hieronder verder!

Onderkant -nike -magista -obra -voetbalschoenen

Voordelen Nike Magista Obra Radiation Flare voetbalschoenen

Niet alleen het design maakt deze hoge Magista voetbalschoenen onderscheidend van andere kicksen. Wat te denken van enkele overweldigende technieken die Nike heeft toegepast. Dit maakt jou de meedogenloze creatieve voetballer die je altijd al had willen zijn. Zo is de bovenkant van de fel rode Nike Magista Obra II Radiation Flare pack schoenen opgebouwd uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal komt niet tot uiting in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf. Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. Duurzaamheid ten top!

Nike -magista -obra -schoenen -radiation -flare -pack

Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II schoenen is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De nieuwe generatie Obra voetbalschoenen kent een vernieuwde Dynamic Fit Collar. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. De enkelsok is rondom de botten van de enkels wat dikker van structuur, waardoor dit beter beschermt. Rondom de achillespees is de sok wat lager dan voorheen, waardoor je iets flexibeler bent in dit gedeelte. Deze update leidt bovendien tot nog meer comfort. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte. Bovendien zijn in de enkelsok meshgaatjes verwerkt voor een nog betere ventilatie.

Verder bevat de achterkant van de Magista's uit dit nieuwe pack een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat. Deze zoolplaat neemt volgt de anatomie van de voet. Hierdoor is de plaat licht gebogen, waardoor er geen ruimte meer bestaat tussen de voeten en de zool en je dus een nog betere fit hebt. De onderkant van de schoenen bevatten 4 rechthoekige en 10 ronde noppen. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling. Bovendien zorgt de noppenconfiguratie ervoor dat spelers die op deze schoenen spelen nog beter kunnen reageren op veranderende situaties. De hoekige noppen werken als het ware als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Bovendien werkt dit perfect bij het afremmen. De ronde noppen zorgen er voor dat je je altijd 360 graden kunt wenden! Tot zover de voordelen!

Nike Magista Obra Radiation Flare voetbalschoenen kopen

Tot zover alles over de nieuwe Magista Obra II voetbalschoenen uit de Radiation Flare Pack van Nike. Vanaf 30 januari kan je deze voetbalschoenen kopen in de onderstaande shops voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van de duurste voetbalschoenen is € 300,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 60,- voor kinderen en volwassenen. Wil jij net als sterren als De Bruyne, Vidal, David Luiz en Götze op deze schoenen schitteren, check ze in de onderstaande SHOPS! Directe levering en gratis verzending!

Scoor de voetbalschoenen van De Bruyne, Vidal, David Luiz en Götze exclusief in deze ONLINE WINKEL!

Rode -nike -magista -obra -voetbalschoenen