Nadat twee weken geleden de fel gele Adidas X voetbalschoenen zijn gelanceerd, is er vandaag een fel rode versie van de mogelijke nieuwe Adidas X voetbalschoenen uitgelekt. Als deze daadwerkelijk door het Duitse sportmerk gelanceerd worden, dan zullen sterren als James Rodriguez (Real Madrid en Colombia), Luis Suarez (Barcelona en Uruguay), Karim Benzema (Real Madrid en Frankrijk) en Robben (Bayern München en het Nederlands Elftal) vanaf medio september 2015 op de fel rode versie van de Adidas X voetbalschoenen te zien zijn. De Adidas X voetbalschoenen zijn perfect voor spelers die chaos op het veld creeëren. De uitgelekte versie van de Adidas X voetbalschoen herbergt zowel de kleur oranje, als een fele kleur rood en zwart. De oranje en zwarte accenten komen vooral terug in de ''kooi'' of het omhulsel (X-CAGE) om de middenvoet. Verder is de schoen overwegend fel rood met een zwart/oranje onderzool. De achterkant van de schoenen is uitgerust met het Adidas performance logo in het wit. In het navolgende bespreken we nog even kort de technieken van de Adidas X voetbalschoenen en het materiaal waar de schoenen van gemaakt zijn, waardoor deze ideaal zijn voor spelers die chaos willen creeëren.

Informatie rode Adidas X15 voetbalschoenen

De bovenkant van de schoenen is gemaakt van een ultra dunne synthetische bovenlaag. Dit wordt door Adidas de X-SKIN genoemd. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten ballen. Verder zijn de schoenen uitgerust met nog een extra laagje, welke door Adidas wordt aangeduid als NON STOP GRIP. Dit laagje maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden! Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De zwart/oranje X-CAGE om de middenvoet heeft als doel extra  stabiliteit aan de voeten te geven. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Bij Adidas is deze enkelsok lager dan bijvoorbeeld bij de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen of de Nike Magista Obra voetbalschoenen. Het boord of de enkelsok van de Adidas X voetbalschoenen bestaat uit een kleine extra sok zonder naden en is bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de schoenen is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Deze technieken komen ook terug in de vorige maand gelanceerd fel gele versie van de Adidas X voetbalschoenen. Eerder lekte er ook al een witte versie van de Adidas X15 schoenen uit.

Rode Adidas X15 voetbalschoenen kopen

Als deze schoenen daadwerkelijk door Adidas gelanceerd gaan worden, worden deze pas medio september gelanceerd en zullen deze te koop zijn in de online SHOP van Adidas. Check daar nu de fel gele Adidas X voetbalschoenen. Deze kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten scoren vanaf een bedrag vanaf een bedrag van € 55,-. De duurste versie van de Adidas X15 voetbalschoenen is € 220,-. Scoor nog 15% extra korting

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas.

KOOP het hier... en deel hieronder je mening!

Rode -Adidas -X-15-voetbalschoenen

Onderkant -rode -adidas -voetbalschoenen -x 15

Bron: footyheadlines.com