13 november 2018

Fel rode adidas Predator 19+ voetbalschoenen - Initiator pack

We gaan deze week weer een nieuwe Predator op de voetbalvelden zien. In het kader van het Initiator pack heeft adidas namelijk nieuwe Predator 18+ voetbalschoenen ontwikkeld gelanceerd. Het Initiatator pack staat in het teken van het nemen van initiatief in het veld en dus ook creatieve oplossingen vinden! De nieuwe Predators hebben dan ook weer een innovatief kleurtje en qua technologieën heeft het Duitse sportmerk ook subtiele wijzigingen aangebracht. Vanaf nu spelen sterren als Pogba, Özil, Alli en vele andere sterren op de nieuwe Predators. Wil je alles weten over de fel rode adidas Predator voetbalschoenen uit het Initiator pack? Lees hieronder alles!

Ben je direct enthousiast over deze zieke, fel rode adidas Predator voetbalschoenen? Bestel deze excuslief in de officiële ADIDAS shop of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL!

Design adidas Predator 19+ voetbalschoenen - Initiator pack

De release van de nieuwe Predators volgt twee weken na de bekendmaking van de Predators uit het Cold Mode pack. Deze blauwe adidas Predator voetbalschoenen werden niet door spelers gedragen, maar waren puur en alleen een toevoeging op de collectie van adidas. Deze nieuwe schoenen worden wel door verschillende sterspelers, waaronder Pogba, Alli en Özil gedragen. De nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Initiator pack zijn geheel fel rood met aan de zijkanten oranje adidas trademark strepen. Die hielkap aan de achterkant van de voetbalschoenen is net een andere tint rood en de tussenzool van de schoenen van de schoenen is zwart. Dit geldt ook voor de strepen op de neus van de schoenen. Dit is het deel waarin de Forged Primeknit technologie is verwerkt. Het onderstel van de voetbalschoenen is ook fel rood en de noppen zijn doorzichtig. Sinds de herintroductie van de Predator voetbalschoenen vorig jaar heeft adidas nooit wijzigingen in de technologie van de schoenen aangebracht. Met de kleine wijzigingen van in dit nieuwe pack, is dat wel het geval. Wil je alles weten over de technologieën van de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Initiator pack? Lees hieronder verder!

Kenmerken adidas Predator Initiator voetbalschoenen

De upper van de rode adidas Predator 19+ Initiator pack voetbalschoenen zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Dit zorgt voor de sokachtige fit van de voetbalschoenen. De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds een aantal maanden een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. Hier komen we direct bij de eerste update van de nieuwe Predators. Voor het eerst is de hielkap gemaakt van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de zwarte banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Voor het eerst worden deze strepen door adidas geaccentueerd.

Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal. Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden.

De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Initiator pack. Vorige week lanceerde adidas al een nieuwe revolutionaire COPA voetbalschoen uit dit pack. Voor het eerst in de geschiedenis van het Duitse sportmerk bevatten deze schoenen geen veters!

Rode adidas Predator 19+ voetbalschoenen bestellen

De nieuwste adidas Predator 19+ voetbalschoenen uit het Initiator pack kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS kan je deze schoenen bestellen vanaf maat 28 tot 38 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 39 tot 47. De schoenen zijn zowel in een versie met veters als zonder veters uitgebracht en bovendien zijn de schoenen er in een speciale versie voor natuurgras als voor kunstgras. In de onderstaande webwinkels kan je je adidas Predators natuurlijk ook laten personaliseren! De top versie van de schoenen heeft een prijs van € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de rode adidas Predator voetbalschoenen in de officiële ADIDAS shop!

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL