24 februari 2017

Fel oranje Under Armour ClutchFit 3.0 voetbalschoenen

Nadat begin februari al een witte versie van de Under Armour Clutchfit 3.0 voetbalschoenen werd gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk is er deze week een geheel nieuwe kleurstelling van de derde generatie ClutchFit voetbalschoenen door het merk gelanceerd. De Clutchfit silo van het sportmerk zijn de schoenen waarop onder andere spelers als Tah (Bayer Leverkusen) en Jermaine Jones (LA Galaxy) hun wedstrijden op spelen dit seizoen. De opvolger van de witte Clutchfit 3.0 voetbalschoenen is nog opvallender dan zijn voorganger. Under Armour heeft namelijk een fel oranje schoen gelanceerd! We bespreken hieronder het design van de schoenen en geven uiteraard ook de voordelen aan! Gëinteresseerd? Lees hieronder vooral verder!

Design fel oranje Under Armour ClutchFit voetbalschoenen

De nieuwe Under Armour Clutchfit 3.0 schoenen zijn geheel fel oranje (NEON CORAL) met witte details. Opvallend aan de  schoenen is het logo van het Amerikaanse sportmerk aan de zijkanten van de schoenen. Deze is wit maar bevat ''spray painted'' oranje stipjes door het logo van het merk. Verder bevatten deze opvallende schoenen witte details rondom de instap en een fel groene binnenzool. Het onderstel van de nieuwe kicksen van Under Armour is wit met doorzichte oranje en witte noppen, welke rond zijn. Op de achterkant van de hiel staat het logo van het sportmerk. Waarom deze schoenen perfect voor snelle en creatieve spelers? Check het hieronder! Check ook de witte versie van de Under Armour ClutchFit voetbalschoenen.

Under -armour -schoenen -fel -oranje

Voordelen oranje Under Armour 3.0 ClutchFit schoenen

Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal Trivela microfiber. Voordelig aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Het voelt zelfs als een tweede huid, waardoor het eerste balcontact optimaal is. Verder zijn de schoenen uitgerust met een extra laagje, welke terug komt in de 3D structuur over de voetbalschoenen. Hierdoor heeft het bovenwerk een speciale structuur, welke wat weg heeft van de vorm van een kerstboom. Dit zorgt niet alleen voor een nog betere pasvorm rondom de middenvoet en voorvoet, maar ook voor een betere grip in alle weersomstandigheden. De zool aan de binnenkant van de schoenen betreft een speciale zool. Het voetbed is namelijk uitgerust met de zogenaamde Charged Cushoning technologie van Under Armour, welke optimale demping biedt, zodat je nog beter kunt versnellen. De hiel van de schoenen is uitgerust met een revolutionair antislip materiaal, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en tractie.

De onderkant van de schoenen bevatten conische of ronde noppen, waardoor de spelers die deze schoenen dragen zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Bovendien volgen deze innovatieve noppen de natuurlijke bewegingen van de voet. De zoolplaat van de nieuwe Clutchfit Under Armour voetbalschoenen is ook vernieuwd. Deze bevatten namelijk een geïntegreerde schacht met BZM. Dit biedt de perfecte ondersteuning, waardoor je nog sneller af kunt remmen en dankzij de flexibiliteit in de voet kan je ook nog eens sneller accelereren. De schoenen wegen slechts 215 gram!

Oranje Under Armour ClutchFit 3.0 voetbalschoenen kopen

Deze nieuwe fel, oranje Under Armour kicksen kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande SHOP! De prijs van het duurste model is € 200,-, maar goedkopere modellen scoor je al vanaf ongeveer € 50,- voor kinderen en volwassenen. Uiteraard zijn deze schoenen zowel beschikbaar voor natuurgras als kunsgras. Directe levering gegarandeerd!

Scoor de nieuwe Under Armour Clutchfit voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP!

Fel -oranje -under -armour -clutchfit -schoenen