23 januari 2017

Fel groene Nike Mercurial Vapor 11 voetbalschoenen

In het kader van de Radiation Flare pack van Nike zijn er ook nieuwe Nike Mercurial Vapor 11 voetbalschoenen met een opvallende kleur gelanceerd. Daarover straks meer. Deze lage voetbalschoenen worden vanaf nu ook door verschillende sterspelers gedragen zoals Neymar (Barcelona en Brazilië), Hazard (Chelsea en België), Modric (Real Madrid en Kroatië) en Isco (Real Madrid en Spanje) De Radiation Flare pack van Nike staat geheel in het teken van scorende voetballers en is bovendien een ode aan de nieuwe generatie Hypervenom voetbalschoenen. Wil je meer weten over deze schoenen? Check het hieronder allemaal!

Geen zin om alles hieronder te lezen en wil je deze voetbalschoenen direct kopen? Vanaf nu scoor jij deze voetbalschoenen in de officiële shop van Nike. Directe levering en gratis verzending!

Design Mercurial Vapor Radiation Flare voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly Radiation Flare pack voetbalschoenen zijn geheel fel groen. Verder bevatten deze schoenen een zwarte swoosh van Nike over de zijkanten van de schoenen en is de zowel de binnenzool als de onderzool fel groen met zwarte accenten. Bovendien staat de naam van de schoenen (MERCURIAL) op deze kicksen. Wil je meer weten over de voordelen van de Nike Mercurial Vapor 11 voetbalschoenen, lees hieronder alles over de materialen en technieken van de schoenen!

Nike -mercurial -vapor -x -voetbalschoenen

Technische kenmerken Radition Flare Mercurial Vapor X schoenen

Waarom zijn deze schoenen perfect voor snelle spelers als Neymar? De Mercurial voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Allereerst bestaat de bovenkant van de schoenen uit een synthetisch tejin leer van mircovezel. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en het balgevoel daarom uniek is. Dit gevoel wordt door Nike het zogenaamde ''blote-voeten-gevoel'' genoemd. Een ander kenmerk is dat de tong van de schoenen direct aan de schoenen vast zit, waardoor er een groter schietoppervlak is. Bovendien zorgt dit voor het lockdown effect, waardoor je voeten nog beter in je schoenen blijven zitten en je geen bewegingsvrijheid verliest. De horizontale fel groene banen zorgen voor een perfecte balcontrole. Verder is de bovenkant van de schoenen uitgerust met nog een extra laagje, waarin de ACC technology is verwerkt. De zogenaamde All Conditions Control technologie van Nike heeft als groot voordeel dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. De technologie zorgt ervoor dat de schoenen geen water opneemt, zodat de voetbalschoenen ook niet zwaarder worden. Dit komt weer ten goede aan de snelheid van de voetbalschoenen.

Onderkant -nike -mercurial -superfly -voetbalschoenen

Dan nog even de kenmerken van de zoolplaat en de noppen van de nieuwe schoenen! De onderzool is namelijk gemaakt van nylon. Dit is een licht materiaal, wat voordelig is voor de snelheid en responsiviteit. Bovendien vormt deze zoolplaat zich naar de voet. Verder is de zoolplaat uitgerust met een uniek noppensysteem. De onderzool is namelijk uitgerust met direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten. Zo heb je extreem goede grip in elke richting. Onder de voorvoet van de Vapor 11 schoenen zijn spikes aangebracht. Deze grotere noppen bieden grip vanuit de teen voor nog snellere sprint. De inlegzool van de Vapor is hetzelfde als de inlegzool van de Superfly. Ook deze zool is geperforeerd en vormt zich naar de vorm van de voet!

Radiation Flare Nike Mercurial Vapor 11 voetbalschoenen kopen

De nieuwe voetbalschoenen van Neymar kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De schoenen hebben een prijs van € 220,- voor volwassenen, maar scoor je al vanaf € 90,- in goedkopere versies of voor kinderen. Gratis verzending en directe levering gegarandeerd! 

Scoor de nieuwe Neymar Mercurial Vapor X schoenen in deze SHOP!

Nike -mercurial -superfly -flare -schoenen -fel -groen