24 maart 2017

Fel groene adidas Tango Turbocharge kunstgras voetbalschoenen

adidas heeft in het kader van het nieuwe TURBOCHARGE pack ook nieuwe voetbalschoenen voor kunstgras gelanceerd, de adidas ACE TANGO 17+ Turbocharge kunstgras voetbalschoenen. Het Turbocharge pack is door adidas gelanceerd om een statement op het veld te maken en met je voetbalschoenen op te vallen. Gezien de kleurstelling is dat zeker gelukt! Daarover straks meer. Onderdeel van deze nieuwe campagne zijn ook de fel groene adidas ACE 17+ PurControl voetbalschoenen. Check hieronder alles over de versie voor kunstgras. Deze zijn wat ons betreft ook ideaal om casual te dragen rondom voetbalwedstrijden.

Meteenover deze nieuwe adi TURBOCHARGE TANGO schoenen voor kunstgras of hardcourt? Scoor deze fel groene voetbalschoenen direct in deze ONLINE SHOP! De schoenen zijn alleen voor volwassenen beschikbaar voor ongeveer EU 180,-. Directe levering en gratis verzending!

Fel -groene -adidas -turbocharge -tango -schoenen

De nieuwe adidas TURF Turbocharge voetbalschoenen hebben dezelfde kleur als de ACE 17+ Turbocharge voetbalschoenen en bevatten op het bovenwerk verschillende tinten groen. Lekker opvallend dus! Ook de adidas trademark strepen bevatten een opvallend tintje. Deze zijn overwegend zwart, maar bevatten een gouden omranding, waardoor deze nog beter opvallen. Het ACE trademark teken staat ook aan de zijkanten van deze nieuwe schoenen voor kunstgras. Uiteraard worden deze TANGO turf schoenen ook gekenmerkt door de enkelsok. De schoenen worden door een witte onderzool gecompleteerd. Check hieronder waarom dit DE perfecte schoenen zijn voor kunstgras!

De gel groene bovenkant van de nieuwe adidas TANGO 17 schoenen is gemaakt van een speciaal gebreid PRIMEKNIT materiaal. Voordelig aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en het biedt ook nog eens comfort. Hierdoor is de eerste balaanname of het balgevoel direct goed! Ter hoogte van het schietgedeelte zijn extra zones aangebracht voor een nog betere balcontrole. En dat is nog niet alles. Op het bovenwerk is door adidas nog een extra beschermend laagje aangebracht, welke ervoor zorgt dat water en vuil buiten de schoenen gehouden worden. Ook de enkelsok van de schoenen en het veterloze design zorgen ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Hierdoor zijn deze kicksen perfect om je tegenstander voorbij te razen en het spel te maken. Met deze nieuwe schoenen val je niet alleen op, maar beslis je ook nog eens het spel.

Omdat dit natuurlijk schoenen zijn voor kunstgras heeft adidas deze schoenen uitgerust met een speciale onderzool, welke perfect is voor kunstgrasvelden. Wil je ook opvallen met deze schoenen? Dan moet je wel een aardig bedragje neerleggen, maar dan heb je wel wat! De prijs van de schoenen is namelijk EU 180,- en deze schoenen zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Check deze nieuwe TURBOCHARGE schoenen direct in deze SHOP!

Adidas -turbocharge -ace -17-voetbalschoenen