23 januari 2017

Fel groene Nike Mercurial Superfly Radiation Flare voetbalschoenen

In het kader van de Radiation Flare pack van Nike zijn er ook nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met een opvallende kleur gelanceerd. Daarover straks meer. Deze voetbalschoenen met enkelsok worden vanaf nu ook door verschillende sterspelers gedragen zoals Dybala (Juventus), Alexis Sanchez (Arsenal), Martial (Manchester United) en Payet (West Ham United). De Radiation Flare pack van Nike staat geheel in het teken van scorende voetballers en is bovendien een ode aan de nieuwe generatie Hypervenom voetbalschoenen. Wil je meer weten over deze schoenen? Check het hieronder allemaal!

Geen zin om alles hieronder te lezen en wil je deze voetbalschoenen direct kopen? Vanaf nu scoor jij deze voetbalschoenen in de officiële shop van Nike. Directe levering en gratis verzending!

Fel -groene -nike -mercurial -superfly -voetbalschoenen

Design fel groene Nike Magista Superfly voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly Radiation Flare pack voetbalschoenen zijn geheel fel groen en bevatten natuurlijk een enkelsok. Verder bevatten deze schoenen een zwarte swoosh van Nike over de zijkanten van de schoenen en is de zowel de binnenzool als de onderzool fel groen met zwarte accenten. Bovendien staat de naam van de schoenen (MERCURIAL) op deze kicksen. Wil je meer weten over de voordelen van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen, lees hieronder alles over de materialen en technieken van de schoenen!

Onderkant -nike -mercurial -superfly -voetbalschoenen

Voordelen fel groene Nike Magista Superfly voetbalschoenen

Niet alleen het design van de schoenen is opvallend, ook de technieken en materialen zijn dat! Het bovenwerk van de nieuwe Radiatian Flare voetbalschoenen van Nike is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit geborduurde bovenwerk zorgt voor een perfecte pasvorm en een ultieme balcontrole. In dit flyknit bovendeel is ook de zogenaamde Speed Rib technology verwerkt. Deze technologie komt tot uiting in de breedte van de kabels. De kabels zijn aan de achterkant van de schoenen namelijk minder breed dan aan de voorkant. Hierdoor ontstaat er wrijving, waardoor je een nog betere touch hebt. Een ander voordeel van het flyknit materiaal is dat het mee beweegt met je voet, waardoor de schoenen een zogenaamd blote-voetengevoel hebben. Daarnaast bevatten de schoenen geen tong, waardoor het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. Verder zijn de Superfly schoenen van het merk uitgerust met een enkelsok, welke door Nike de dynamic fit collar wordt genoemd. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat de enkel en voet als het ware als een lichaamsdeel voelen en je nog bewuster van het balcontact bent. Daarnaast zorgt de enkelsok voor het zogenaamde lockdown effect, waardoor je voeten op hun plaats blijven, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest.

Mercurial -flare -schoenen

De bovenkant van de Mercurials is daarnaast ook nog eens uitgerust met de All Conditions Control technology, welke garandeert dat de grip op de bal goed is in alle weersomstandigheden. Deze technologie is verwerkt in een extra laagje op de bovenkant van de schoenen. Natuurlijk is ook de buitenzool van de Mercurials weer revolutionair. Deze is namelijk gemaakt van nylon, welke als kenmerk heeft dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en daardoor een beetje gebogen is. Hierdoor is de pasvorm van de schoenen nog natuurlijker dan voorheen. De voorvoet van de buitenzool is uitgerust met het zogenaamde split toe systeem, waardoor je voeten nog flexibeler in de schoen zitten en de grip met de grond beter is. Daarnaast zijn de noppen van het onderstel geplaatst op de punten waar je het meeste grip op de grond nodig hebt. Deze noppen hebben een langwerpige en hoekige klauw-achtige vorm welke allemaal een andere richting op staan, waarover door Nike natuurlijk ook is nagedacht. Hierdoor kan je nog beter van richting veranderen of reageren op veranderende situaties in het veld. Deze noppen werken als het ware als klauwen. Bovendien zorgen dat de noppen er voor dat je beter kan afremmen.

Nike Mercurial Radiation Flare voetbalschoenen kopen

Het mooie van deze voetbalschoenen is dat ze zowel in kinder- als volwassen maten verkrijgbaar zijn. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van deze Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen. Als je wendbaar, creatief en snel wilt zijn mogen deze voetbalschoenen absoluut niet ontbreken in jouw collectie. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 300,-, maar natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. Let op; dergelijke varianten zijn wel minder geavanceerd, hetgeen inhoudt dat jij minder goed zult genieten van geschetste voordelen.

De nieuwe Nike voetbalschoenen van Dybala, Alexis, Martial en Payet scoor je vanaf per direct in deze SHOP!

Nike -mercurial -superfly -flare -schoenen -fel -groen