20 december 2016

Play loud op de nieuwe fel gele Puma evoSPEED 17 SL-S voetbalschoenen

Puma lanceert haar nieuwste kleurvariatie net voor de winterstop. Fel gele Puma evoSPEED 17 SL-S voetbalschoenen moeten in 2017 sterspelers als Griezmann, Agüero en Reus naar nieuw succes helpen. Vanaf nu zijn deze evoSPEED kicksen wereldwijd verkrijgbaar via Puma en overige Puma resellers. Snelheid en wendhaarbeid; dat zijn de 2 pijlers waar deze collectie voor staat! De perfecte schoenen dus voor aanvallers die het moeten hebben van hun individuele actie.

Ben je na het zien van deze persfoto's van een van de snelste voetbalschoenen wereldwijd direct al enthousiast? Scoor ze dan nu direct! De fel gele Puma evoSPEED 17 SL-S voetbalschoenen scoor je HIER

Puma -evospeed 17-sl -s -voetbalschoenen

Het design beperkt zich niet alleen tot de fel gele kleur. Gifgroen en zwart vullen het design verder aan. Zo zijn de evoSPEED voetbalschoenen een gifgroene zoolplaat rijk. Ook de externe hak die op deze Puma kicksen bevestigt is beeldt deze frisse kleur uit. De frisse kleur loopt door richting de instap. Terwijl de buitenkant van deze schoenen een soort golvend horizontaal design kent, daar kent de binnenkant van deze kicksen een stippend design. Het bekende Puma Trademark komt ook langs de buitekant terug. Het Trademark is zwart en zorgt op deze manier voor een groot constrast met de overige opvallend frisse kleuren. Aan de binnenkant staat langs de veters evoSPEED gedrukt. De belettering kent een zwart omlijning.

Puma -evospeed 17-sl -s -voetbalschoenen -2

Griezmann is verheugd met zijn nieuwe wondersloffen: “Ik heb heel veel zin om straks het veld op te gaan met deze nieuwe evoSPEED SL-S colourway. Het is een opvallende kleurcombinatie die jonge spelers geweldig zullen vinden. Ik kijk ernaar uit om in de tweede seizoenshelft op deze schoenen te spelen, want we strijden voor de prijzen in de grootste competities. We eindigden als eerste in de groepsfase van de Champions League en ik ben dus extreem gemotiveerd om hard te trainen op deze nieuwe schoenen en optimaal te presteren in de wedstrijd om ons zo dichterbij de overwinning te brengen.”

Puma -evospeed 17-sl -s -voetbalschoenen -3

 

De bekende filosofie die berust op verbeterde snelheid en wendbaarheid wordt onder andere bewerkstelligt door een bovenstuk dat is gemaakt van Japans microvezel. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en helpt voetballers aan een beter balcontact. De lasergesneden SPEEDFRAME structuur ontbreekt niet. Deze structuur optimaliseert de vorm van de Puma evoSPEED schoenen en biedt ondersteuning tijdens voorwaartse versnelling. Ook helpt dit bij het maken van een snelle draai. Voor een optimale pasvorm en extra ondersteuning zijn de schoenen voorzien van een minimalistische externe hielkap. Dit zijn echter niet de enige onderdelen die prestaties van voetballers beter beïnvloeden. Ongekende voordelen bevinden zich ook in de buitenzool. Zo is deze de SPEEDTRACK spine rijk. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen stabiliteit van de middenvoet en flexibiliteit van de voorvoet, waardoor de behendigheid van de voetballer wordt geoptimaliseerd en hij of zij sneller kan rennen. Een lichtgewicht zool met strategisch geplaatste conische noppen en blades zorgt voor een geweldige stabiliteit, grip en snelheid.

Puma -evospeed 17-sl -s -voetbalschoenen -4

De duurste variant uit de Puma evoSPEED collectie is € 250,-. Natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. Let op: deze bevatten wel minder geavanceerde technieken. Ook scoor je deze frisse voetbalschoenen in de online shop van Unisportstore.