Nike heeft fel gele Nike Magista Opus II voetbalschoenen gelanceerd. Deze Nike Magista Opus voetbalschoenen maken onderdeel uit van een nieuwe generatie Magista voetbalschoenen. De schoenen worden al gedurende de Olympische Spelen 2016 in Brazilië gedragen. Ook sterspelers als Turan, Iniesta, Busquets en Courtois dragen de voetbalschoenen aan het begin van het seizoen 2016-2017. De voetbalschoenen zijn ideaal voor de echte spelmaker met meedogenloze creativiteit. De nieuwste Nike Magista Opus II voetbalschoenen tonen een overwegend fel gele bovenlaag. Ook zijn de schoenen turquoise en rode details rijk. Op de voorvoet komt mogelijk een rode gloed terug, terwijl rond de hak een turquoise gloed lijkt terug te komen. Deze gloed geldt als een heatmap die laat zien op welk deel van de voet voetballers het meest contact hebben met de bal. De nieuwste Magista's tonen tevens een turquoise instap. Verder kent dit design een zwarte Nike swoosh langs de buitenkant. Mogelijk kent de binnenkant een kleine zwarte Nike swoosh. Daarnaast wordt het design gekenmerkt door een gele zoolplaat. De zoolplaat is gele en rode noppen rijk. Kortom; een zeer opvallend design. Naast een compleet nieuw design kent de lage variant van de nieuwe generatie Magista's nieuwe technologieën. Welke dat zijn lees je hieronder. Check tevens foto's van de schoenen en check waar ze te koop zijn.

Materialen en technieken Nike Magista Opus II voetbalschoenen

Enkele materialen en technieken zijn gewijzigd tegenover de eerste generatie Magista's. De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf.  Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling.

Fel gele Nike Magista Opus II voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Magista Opus II voetbalschoenen kan je binnenkort zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf eind mei. De prijs van het topmodel is € 200,-, maar de goedkopere versie van deze schoenen scoor je al voor een bedrag van € 70,-. Check alle beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Geef hieronder jouw mening over deze zeer opvallende voetbalschoenen!

Fel Gele Nike Magista Opus Ii Voetbalschoenen

Fel Gele Nike Magista Opus Ii Voetbalschoenen 2

Fel Gele Nike Magista Opus Ii Voetbalschoenen 3