12 juli 2016

Fel gele Nike Magista Obra II voetbalschoenen 2016

Fel gele Nike Magista Obra II voetbalschoenen 2016 zijn officieel gelanceerd door Nike. Deze Nike Magista Obra voetbalschoenen maken onderdeel uit van een nieuwe generatie Nike Magista voetbalschoenen. Deze tweede generatie Obra schoenen, beter bekend als de hoge variant, kennen een opvallend en flamboyant uiterlijk en zijn ontworpen als een organisch verlengstuk van de voet. Op de Olympische Spelen van 2016 in Brazilië zijn voetballers al op deze nieuwe voetbalschoenen te zien. Verder zullen ook sterspelers als Götze, Matuidi en Luiz schitteren op deze voetbalschoenen in het begin van het seizoen 2016-2017. De Nike Magista Obra II voetbalschoenen worden doorgaans gedragen door voetballers met een meedogenloze creativiteit. Het design van de nieuwste Obra's II kent een overwegend fel gele bovenlaag. Ook zijn de schoenen turquoise en rode details rijk. Op de voorvoet komt een rode gloed terug, terwijl rond de hak een turquoise gloed terugkomt. Deze gloed geldt als een heatmap die laat zien waar voetballers het meest contact met de bal hebben. Ook de aanwezige Dynamic Fil collar is turquoise van kleur. Verder kent dit design een zwarte Nike swoosh langs de buitenkant en kent de binnenkant een kleine zwarte Nike swoosh. Daarnaast wordt het design gekenmerkt door een gele zoolplaat. De zoolplaat die gele en rode noppen rijk is. Kortom; een zeer opvallend design. Ben je benieuwd of deze voetbalschoenen iets voor jou zijn? Lees het hieronder! De nieuwste generatie Magista's is namelijk ook heel wat nieuwe technologieën rijk. Bekijk tevens foto's van de voetbalschoenen die het design nog beter weergeven.

Kenmerken Nike Magista Obra II voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II schoenen is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De nieuwe generatie Obra voetbalschoenen kent een vernieuwde Dynamic Fit Collar. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte te geven. De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf.  Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling.

Fel gele Nike Magista Obra II voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen kan je binnenkort alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Fel Gele Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen

Fel Gele Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen 2

Fel Gele Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen 3

Fel Gele Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen 4