19 februari 2016

Fel gele New Balance Furon voetbalschoenen

Fel gele New Balance Furon voetbalschoenen met fel blauwe details zijn vandaag gelanceerd door het Amerikaanse New Balance. In september 2015 lekte al details uit van deze voetbalschoenen. Op dze nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen zullen sterren als Negredo (Manchester City en Spanje), Navas (Manchester City en Spanje) en Cahill (Shanghai Shenhua en Australië) hun wedstrijden voetballen. Deze New Balance Furon voetbalschoenen zijn aan de voorkant fel geel en lopen naar de achterkant van de schoenen over in het fel blauw. Op de zijkant van de schoenen staat de N van het Amerikaanse merk, terwijl op de binnenkant de naam van het merk gedrukt staat. De hiel van de schoenen bevat het trademark teken: NB. Verder staat op de zijkanten van de hiel het Furon trademark logo. Ook zijn de nieuwe New Balance Furon schoenen uitgerust met fel gele veters en een zwarte zool aan de binnenkant. Deze Furon voetbalschoenen van New Balance stellen je in staat om de hoogste snelheden te laten behalen. Het zijn dus de perfecte voetbalschoenen voor aanvallers. Benieuwd hoe dit alles gerealiseerd wordt? Check het hieronder! Hieronder bespreken we nog even kort de technieken en materialen van de nieuwste New Balance voetbalschoenen, waardoor deze schoenen perfect zijn voor snelle aanvallers!

Technieken en materialen opvallende New Balance Furon voetbalschoenen

De bovenkant van deze New Balance Furon voetbalschoenen is gemaakt van een synthetische bovenlaag. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Deze technologie zagen we eerder terug bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt dit voor het zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Verder zijn de Furon voetbalschoenen uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Daarnaast worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. Kortom: alle materialen en technieken zijn aanwezig op de hoogste snelheden te behalen! Check hieronder de foto's van de nieuwste opvallende New Balance Furon voetbalschoenen.

New Balance voetbalschoenen kopen

Alle nieuwe New Balance voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online New Balance shop. De prijs van de schoenen in de hoogste prijsklasse is € 170,-, maar de goedkopere New Balance voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Opvallende New Balance Furon Voetbalschoenen

Opvallende New Balance Furon Voetbalschoenen 2

Opvallende New Balance Furon Voetbalschoenen 5

 

Opvallende New Balance Furon Voetbalschoenen 4Opvallende New Balance Furon Voetbalschoenen 3