14 januari 2016

Fel gele blauwe PUMA evoPOWER 1.3 voetbalschoenen

Vandaag heeft Puma de nieuwe fel gele Puma evoPOWER voetbalschoenen officieel gelanceerd onder het motto #CHOOSEPOWER. Deze versie van de schoenen volgt op de lancering van de speciale camouflage voetbalschoenen die het Duitse sportmerk eind december 2015 lanceerde. Op de nieuwe schoenen zullen sterren als Fabregas (Chelsea en Spanje), Olivier Giroud (Arsenal en Frankrijk) en Yaya Touré (Manchester City en Ivoorkust) hun wedstrijden spelen bij hun club en het nationale elftal van januari 2016 tot juli 2016. De nieuwe Puma evoPower voetbalschoenen hebben een geheel nieuwe design gekregen en bevatten andere kenmerken dan de schoenen eerder hadden. Dit zorgt voor nog meer snelheid en nauwkeurigheid. We bespreken allereerst het design van de nieuwe fel/gele Puma evoPOWER schoenen en bespreken vervolgens de kenmerken.

Design

De nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen zijn aan de voorkant fel geel en lopen op het midden over in het licht blauw. Het effect van het overlopen naar geel in het licht blauw wordt bewerkstelligd door dunne diagonale streepjes. Het logo van Puma staat op de zijkanten van de voetbalschoenen en bovendien op de lip. De lip van de schoenen van Fabregas en Touré is overwegend licht blauw en alleen aan de onderkant een beetje geel. De veters zijn dan weer wel geheel fel geel. Op de zijkanten van de schoenen staat bovendien het evoPOWER trademark teken en het onderstel van de voetbalschoenen is ook fel geel met zwarte details.

Technische kenmerken nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen

De nieuwe fel geel/licht blauwe evoPOWER schoenen zijn door Puma opnieuw uitgerust met verschillende technieken. Zo bevatten de bovenkant van de schoenen een AdaptLite bovenlaag. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Een ander voordeel is dat de zool mee beweegt wanneer je schiet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Onder de bovenlaag bevindt zich bovendien een laag waarin AccuFoam is verwerkt. Deze vlakken of pads zorgen er voor dat je een groter schietvlak hebt en dus nog beter kan schieten. Dit wordt verstrekt door de diagonale stand van de veters, waardoor het raakvlak nog groter is. Een ander kenmerk van de evoPOWER is de aanwezigheid van de EVERFIT Cage. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zodat je power in je spel kan gooien zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. . De Puma EVERFIT CAGE valt te vergelijken met de X-CAGE van de adidas X15. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht, omdat deze gemaakt is van Pebax. Hier bevindt zich opnieuw het zogenaamde PUMA Gradual Stability Frame. Dit frame heeft de vorm van een ruggengraat en zorgt voor flexibiliteit, zodat je alle kracht kan geven wanneer je de bal schiet. Verder zijn de nieuwste Puma voetbalschoenen uitgerust met langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! Check hieronder de foto's van de schoenen waarop sterren als Fabregas, Giroud, Toure en Balotelli vanaf nu spelen.

Nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen kopen

De nieuwe fel gele/licht blauwe PUMA evoPOWER 1.3 voetbalschoenen kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen en kinderen. Deze schoenen scoor je al vanaf een prijs van € 55,- en het top model heeft een prijs van € 200,-. Of check de oudere evoPOWERS (die vaak wat goedkoper zijn) in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 


Licht -blauwe -gele -puma -evopower -voetbalschoenen


Puma -evopower -voetbalschoenen -fel -geel -blauw

Fel -geel -blauwe -puma -evopowers