New Balance heeft navy / turquoise New Balance Visaro voetbalschoenen 2015 officieel gelanceerd. De nieuwste New Balance Visaro voetbalschoenen kennen een zeer fris design. De Visaro's staan bekend als de voetbalschoen die balcontrole gegarandeerd en met name verdedigers en middenvelders in staat stelt de snelste beslissingen te maken. De New Balance schoenen spelen in op de toenemende eisen, waaraan voetballers dienen te voldoen. Aaron Ramsey (Wales en Arsenal) verscheen afgelopen zaterdag al op de voetbalschoenen gedurende de wedstrijd tegen Chelsea. Ook sterspelers als Fellaini (België en Manchester United), Vincent Kompany (België en Manchester City), Samir Nasri (Frankrijk en Manchester City) en Fernando (Brazilië en Manchester City) verschijnen ook op de nieuwste New Balance Visaro voetbalschoenen. De tweede versie van de Visaro's kent een navy blauwe bovenlaag. Op de voetbalschoenen zijn ook turquoise en paarse details zichtbaar. Zo zijn de veters van de New Balance schoenen turquoise gekleurd. Dit geldt ook voor een groot gedeelte van de loopzool en binnenzool. Deze loopzool bevat echter ook paarse details. Zowel op de hak en zijkanten van de voetbalschoenen komen details van het merk New Balance in het wit terug.

New Balance Visaro voetbalschoenen

Om voetballers aan de veranderende eisen in het voetbal te laten voldoen zijn de New Balance Visaro voetbalschoenen voorzien van enkele noemenswaardige materialen en technieken. Zo is de voetbalschoenen voorzien van een honingraad structuur dat bestaat uit airopreen mesh. Een dergelijke structuur zagen we eerder ook al terugkomen bij de eerste versie van de Nike Hypervenom en Adidas Ace15. Hier komt bij dat de bovenlaag is gemaakt van dun synthetisch leer, waardoor het net lijkt alsof je op je blote voeten de trainingen en wedstrijden afwerkt. Dit komt de controle met de bal enorm ten goede. Een externe hielkap die bevestigt is op de voetbalschoenen zorgt meer voor stabiliteit van de hiel. Rondom de externe hielkap zijn ventalitatie gaatjes verwerkt. Dit heeft op zijn beurt ook een sterke invloed op een betere stabiliteit van de hiel. De turquoise loopzool van de nieuwste New Balance voetbalschoen biedt nog meer voordelen. Naast de aanwezigheid van conische en triangel gevormde noppen kent de voorvoet een paarse "Pivot Zone". Deze zone moet bijdragen aan een betere wendbaarheid van voetballers. Check hieronder foto's van de voetbalschoenen en deel je mening!

Navy blauwe New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

Deze voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore. De schoenen kennen een adviesverkoopprijs van  170,-. De Visaro voetbalschoenen van New Balance zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground) en verkrijgbaar in de maten 39,5 tot 47,5 in diverse kleuren. 

Koop het hier...

Navy Blauwe New Balance Visaro Voetbalschoenen 2015

Navy Blauwe New Balance Visaro Voetbalschoenen 2015 2

Navy Blauwe New Balance Visaro Voetbalschoenen 2015 3