9 september 2019

Donkerblauw/gouden adidas X19 voetbalschoenen - INPUT CODE pack

De Champions League gaat deze week van start! Het toernooi is het podium om de kwaliteiten tentoon te spreiden. De Champions League is voor de grote sportmerken ook het podium om voor het eerst de nieuwe voetbalschoenen te showen! Adidas heeft deze week weer een geheel nieuwe pack uitgebracht, speciaal voor het toernooi. Dit pack heeft als naam, de INPUT CODE. Alle voetbalschoenen uit dit pack bevatten, geheel in stijl van het kampioenenbal, gouden details. Het pack bevat ook weer nieuwe adidas X voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Jesus, Jovic, Vardy, Salah, de Ligt, Kanté, James en andere sterren. Bij Ajax wordt de adidas X gedragen door Promes en bij PSV door spelers als Bergwijn en Dumfries.

Wil je zo snel mogelijk op deze vette kicksen schitteren? Bestel deze exclusief in DEZE SHOP of de officiële webshop van adidas

Donkerblauwe adidas X19+ en 19.1 voetbalschoenen Input Code pack

De adidas X voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle spelers en nu ook weer een flitsend en klassiek uiterlijk. De upper van de voetbalschoenen is een combinatie van zwart/marineblauw en goud. De bovenkant is namelijk zwart met een blauwe instap. Verder is de upper volledig marineblauw met een all-over print in het goud. Ook de drie strepen van adidas op de neus van de schoenen zijn goud. Verder zijn de nieuwe adidas X schoenen uit het INPUT CODE pack uitgerust met een glinsterende, gouden zoolplaat. Ook de noppen van de schoenen hebben een elegante, gouden look! Waarom de adidas X voetbalschoenen de ideale voetbalschoenen zijn voor snelle spelers bespreken we hieronder nog even! Sinds mei bevatten deze schoenen geheel nieuwe technologieën. 

Technologieën adidas 19 voetbalschoenen

De nieuwe adidas X 19+ voetbalschoen heeft dus sinds deze zomer qua technologieën een metamorfose ondergaan en dit geldt met name voor de upper van de schoenen. De upper van de X19 voetbalschoenen (de X19+ is de versie met veters en de X19.1 zonder veters) wordt vanaf nu de X-Layskin genoemd. Dit materiaal is super licht en vormt zich direct naar de vorm van je voeten. Door adidas wordt gesteld dat als je deze voetbalschoenen aantrekt, het net lijk alsof je een handschoen aantrekt. Een ander kenmerk van de de X-Layskin is dat het bijna doorzichtig is. Je kunt met deze transparante look zien hoe je sokken in je schoenen zitten en dit geeft de nieuwe adidas X voetbalschoenen ook weer een vettere look! De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. 

De adidas X 19+ voetbalschoenen zijn verder natuurlijk uitgerust met een subtiele enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 19+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. Deze gouden hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van deze nieuwe adidas X voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X19voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen van spelers als De Ligt, Bergwijn, Jesus, Quincy Promes en nog meer andere sterspelers. Het nieuwe INPUT CODE pack bevat ook wit/gouden adidas COPA19 voetbalschoenen en gouden Predators! 

adidas X19 INPUT CODE voetbalschoenen bestellen

Deze nieuwe voetbalschoenen van adidas kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. De adidas X19+ versie heeft voor volwassenen een prijs van € 280,- en voor kinderen zijn de schoenen € 150,-. Met veters zijn de adidas X schoenen goedkoper. Voor kinderen bestl je deze al vanaf € 60,- en voor volwassenen vanaf € 70,-. De schoenen zijn ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren en vind je bovendien nog meer goedkope voetbalschoenen! 

Bestel deze elegante voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas