11 januari 2019

De zwarte adidas X18 Archetic pack voetbalschoenen

Het adidas Archetic pack is aan en hoe! We kunnen toegeven dat dit pack alleen maar vette voetbalschoenen bevat en de adidas X18+ voetbalschoenen uit dit pack vormen hier geen uitzondering op. De zwarte voetbalschoen is weer terrein aan het winnen en daar draagt adidas nu dus ook aan bij. De dagen worden weer langer, de winterstop is voorbij. Voor alle sterspelers is het tijd om uit de schaduw te treden en te gaan shinen! Met de nieuwe adidas X uit het Archetic pack gaat dit zeker gebeuren. Helaas worden deze schoenen niet gedragen door de spelers die bij adidas onder contract staan. Dat is de enige gemiste kans. Verder is er alleen maar lof over de nieuwste, zwarte adidas X voetbalschoenen uit het eerste adidas pack van 2019! Check!

Ben je direct fan van deze gave Archetic pack adidas X voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in de officiële webshop van adidas of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL

Design adidas X18+ Archetic pack voetbalschoenen

De nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn overwegend zwart en bevatten bovendien donker blauwe (metallic blue) accenten. Deze blauwe details zijn te vinden in de hielkap, in subtiele details over de upper en in de noppen. Zowel letterlijk als figuurlijk zijn de nieuwste adidas X kicksen schitterend. De schoenen hebben namelijk een glanzend effect en het lijkt er op alsof de schoenen gedipt zijn in olie, waardoor ze ook nog eens echte snelheid uitstralen. Laat dat nu net ook het doel zijn waarvoor adidas deze zwarte voetbalschoenen heeft uitgebracht. Daar dragen alle technologieën en materialen van de schoen natuurlijk ook aan bij en die bespreken we in het vervolg van het blog. De drie strepen van adidas staan overigens weer traditioneel op de voorvoet van de voetbalschoenen en de achterkant van de schoenen bevat het X trademark teken van het Duitse sportmerk in de iconische tint blauw!

Kenmerken adidas X18 voetbalschoenen Initiator pack

De upper van de zwart/blauwe adidas X18+ voetbalschoenen is ook dit keer weer gemaakt van een super zacht materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten geen veters. Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten een zwarte enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 18+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander lost wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van de zwart/blauwe adidas X18+ voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze vette zwart/rode adidas X18 voetbalschoenen. Het nieuwe archetic pack bevat ook zwarte COPA19 voetbalschoenen, zwarte adidas Predator voetbalschoenen en zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen. Alle schoenen uit het pack bevatten reflecterende details! 

Zwart/blauwe adidas X18+ Archetic pack voetbalschoenen bestellen

De zwart/blauwe adidas X voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. De schoenen voor kinderen kan je vanaf maat 28 tot maat 38 bestellen en de schoenen voor volwassenen zijn beschikbaar vanaf maat 39 tot 47! De schoenen zijn zowel met veters als zonder veters beschikbaar. De prijs van de duurste versie van de schoenen is € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 70,-. De voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In deze webshops kan je je adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X18+ voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

Of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL