11 januari 2019

De zwarte adidas Predator Archetic pack voetbalschoenen

Adidas heeft het eerste nieuwe pack van 2019 uitgebracht en dat betekent ook dat er weer nieuwe Predators zijn! Dit keer zijn de adidas Predator voetbalschoenen geheel zwart. Daarmee blijven de Predators bij haar roots. De allereerste adidas Predator voetbalschoenen waren namelijk ook een combinatie van zwart en rood. Hoe vet deze schoenen uit het nieuwe pack (het Archetic pack) ook zijn, helaas worden deze voetbalschoenen niet gedragen door de sterspelers van adidas. Vorig jaar kregen de voetbalschoenen van Pogba een update en ook deze nieuwe kicksen bevatten weer de nieuwste features. Check it out!

Ben je direct enthousiast over deze zwarte adidas Predator voetbalschoenen? Bestel deze excuslief in de officiële ADIDAS shop of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL!

Zwart/rode adidas Predator 19+ voetbalschoenen

We hebben het eerst even over het archetic pack. Het pack is geïnspireerd door Antarctica, waar het een lange periode dagelijks donker is. Nu de dagen langer worden, is het weer tijd om uit het donker en de schaduw van je tegenstander te treden. Laten de nieuwe Predators daarvoor helemaal perfect zijn! De zwarte adidas Predator voetbalschoenen zijn de tweede editie van een nieuwe generatie Predator 19+ schoenen, waarin adidas een aantal kleine veranderingen heeft aangebracht. De schoenen hebben een heerlijk design. De schoenen zijn geheel zwart met subtiele rode details. Deze rode accenten zich in dunne, dunne strepen op de wreef en in de drie adidas strepen aan de zijkanten van de voetbalschoenen. Ook een deel van de zool van de voetbalschoenen is rood. Hiermee heeft adidas weer een vrij traditionele schoen gelanceerd en dat zal waarschijnlijk ook een van de weinige traditionele schoenen zijn dit jaar. We verwachten namelijk weer veel kleurige voetbalschoenen van het merk!

Technische features zwarte adidas Predator voetbalschoenen

Ben je nog niet bekend met de technologieën van deze zwarte adidas Predator voetbalschoenen? Check het dan in deze paragraaf!  De upper van de zwarte adidas Predator 19+ voetbalschoenen zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Dit zorgt voor de sokachtige fit van de voetbalschoenen. De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds een aantal maanden een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. Hier komen we direct bij de eerste update van de nieuwe Predators. Voor het eerst is de hielkap gemaakt van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de rode banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal.

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe zwarte adidas Predator voetbalschoenen. Het nieuwe pack van adidas bevat bovendien zwarte adidas COPA19 voetbalschoenen en zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen. 

Zwarte adidas Predator 19+ voetbalschoenen bestellen

De zwarte adidas Predator 19+ voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS kan je deze schoenen bestellen vanaf maat 28 tot 38 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 39 tot 47. De schoenen zijn zowel in een versie met veters als zonder veters uitgebracht en bovendien zijn de schoenen er in een speciale versie voor natuurgras als voor kunstgras. In de onderstaande webwinkels kan je je adidas Predators natuurlijk ook laten personaliseren! De top versie van de schoenen heeft een prijs van € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de rode adidas Predator voetbalschoenen in de officiële ADIDAS shop! of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL