12 februari 2019

De zwart/gouden Nike Phantom VNM Black Lux voetbalschoenen

Vanaf vandaag kan je de NIKE Phantom VNM voetbalschoenen ook in een zwart/gouden versie bestellen. De zwart/gouden Nike Phantom VNM voetbalschoenen zijn onderdeel van het Black Lux pack van Nike. Helaas worden deze voetbalschoenen niet door verschillende sterren gedragen. Normaliter dragen spelers als Lewandowski, Rasfhord, Kane, Cavani, Sterling en Aubamayang de Phantom VNM voetbalschoenen. Deze sterren spelen echter sinds twee weken op de nieuwste, rode Phantom VNM voetbalschoenen. De zwart/gouden schoenen zijn alleen een toevoeging op het brede assortiment voetbalschoenen van Nike. Opvallend is dat het Black Lux pack van Nike al sinds 1 januari beschikbaar was in de Verenigde Staten en nu dus pas in Europa. Waarom? Dat weet alleen Nike! Waarschijnlijk is de reden geweest dat de Nike Phantom VNM pas eind januari officieel gelanceerd werd en Nike het pack in Europa pas wilde lanceren als alle silo's bekend waren. Geen probleem! Wij presenteren de nieuwe Nike Phantom VN voetbalschoenen graag.

Bestel deze gave zwart/gouden Nike Phantom VNM voetbalschoenen direct in deze SHOP of deze SHOP

Design zwart/gouden Nike Phantom VNM voetbalschoenen - Black Lux pack

De upper/bovenkant van de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen is zwart en bevatten aan de zijkanten een gouden swoosh. Alle voetbalschoenen uit het Black Lux pack (de Mercurials, Phantom VSN en Tiempo) hebben deze kleurencombinatie. Hiermee is het één van de meest stijlvolle packs die Nike ooit gelanceerd heeft. Helaas worden deze voetbalschoenen niet gedragen door spelers. Deze dragen namelijk de voetbalschoenen uit het Game Over pack. De nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen bevatten ook een subtiele swoosh ter hoogte van de instap van de schoenen en ook de binnenzool van de voetbalschoenen is goud/zwart. De zoolplaat van de schoenen is zwart en de noppen zijn doorzichtig. De Nike Phantom VNM voetbalschoenen zijn de opvolgers van de Nike Hypervenoms en dit is pas de tweede editie van de voetbalschoenen. Deze kicksen bevatten dus ook veel nieuwe technieken, die we hieronder bespreken!

Technologieën zwart/gouden Nike Phantom VNM voetbalschoenen

De Phantom VNM voetbalschoenen bevatten verschillende nieuwe technologieën. De upper van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgt er voor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

 

De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts een van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze kicksen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit.

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie.

Check hieronder de afbeeldingen van de fel rode Nike Phantom Venom voetbalschoenen uit het het Black Lux pack! Dit pack bevat ook

Zwart/gouden Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

De zwart/gouden Nike Phantom VNM voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. De schoenen zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en bovendien in verschillende versies. De schoenen zijn er voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De duurste versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 275,-, maar goedkopere versies van deze super zieke voetbalschoenen bestel je al vanaf € 75,-. Daarnaast heb je in deze shops de mogelijkheid je schoen te personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze gruwelijke voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP