12 februari 2019

De zwart/gouden Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen

Wil je ook een keer op het voetbalveld luxe uitstralen? Dat kan vanaf nu! Nike heeft het Black Lux pack nu ook in Europa gelanceerd. Dit nieuwe pack van het Amerikaanse sportmerk is vanaf vandaag ook in Europa beschikbaar en bevat ook nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen. Helaas worden deze voetbalschoenen niet door sterren als Ronaldo, Mbappé, Sancho, Asensio, Alexis Sanchez, Neymar, Hazard en Modric gedragen. De schoenen uit het Black Lux pack zijn alleen een extra toevoeging op het assortiment Superfly en Vapor voetbalschoenen van Nike. Bovendien zijn de schoenen maar beperkt geproduceerd door Nike. Het betreffen namelijk limited edition voetbalschoenen! Ben je fan van deze voetbalschoenen. Dan moet je er snel bij zijn! 

Direct enthousiast over deze voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel! of de officiële online Nike Store

Nike Mercurial Vapor & Superfly voetbalschoenen - Black Lux pack

De zwarte Nike Mercurial Black Lux voetbalschoenen zijn er zowel in een Superfly als een Vapor versie. Het enige verschil tussen beide voetbalschoenen is dat de Superflies zijn uitgerust met een enkelsok en de Vapors niet. Beide voetbalschoenen bevatten een camouflage achtige gouden swoosh op de zijkanten van de voetbalschoenen en op de neus. Bovendien is het Mercurial trademark teken, de M, op de hiel van de voetbalschoenen goud. Hetzelfde geldt voor de binnenzool en de noppen van de nieuwste Mercurials. Qua technische kenmerken is er weinig veranderd aan de schoenen. Dat maakt ook weinig uit. De schoenen zien er namelijk al super vet van de buitenkant uit. Het Black Lux pack is overigens alleen voor natuurgras gelanceerd en is er niet in een versie voor kunstgras of voor harde ondergronden. Met de lente op komst moet dit niet uitmaken. Deze schoenen worden niet door de sterren ondersteund. Deze spelers dragen namelijk de Mercurials uit het Game Over pack. Wil je nog alles weten van de nieuwste technologieën van deze schoen? Check het hieronder!  

Technieken en kenmerken zwart/gouden Nike Mercurial Superfly & Vapor voetbalschoenen

De materialen en technologieën die in deze schoenen verwerkt zijn, zorgen er weer voor dat deze schoenen ideaal zijn voor de snelle en creatieve voetballers. De zwarte upper van de Mercurial schoenen is gemaakt van een Flyknit constructie. Deze constructie bestaat uit één onderdeel. Het voordeel van deze constructie is dat deze naadloos om de voet sluit. Het bovenwerk past zich perfect aan naar de vorm van de voet, waardoor het eerste balcontact direct perfect is en je het gevoel hebt dat je slechts een sok aanhebt. Het Flyknit materiaal plakt als het ware aan de voet, waardoor er geen openingen meer zijn tussen de voet en de zoolplaat. Het volgt de natuurlijke bewegingen van de voet! 

Zoals alle voetbalschoenen van Nike is de upper van de nieuwe Mercuiral Superfly en Vapor voetbalschoenen uitgerust met een extra laagje. Dit heet de ACC technologie. Sinds dit jaar is de All Conditions Control technologie (ACC) niet in een laagje boven het Flyknit is verwerkt, maar in het gebreide materiaal. Dit gebeurt al voordat de schoenen geweven worden. Dit betekent dat het bovenwerk van de schoenen nog dunner is dan voorheen en dit komt natuurlijk ook weer je balbehandeling ten goede. De All Conditions Control technologie zorgt er voor dat de balcontrole zowel in natte als in droge weersomstandigheden perfect is. Het bovenwerk van de schoenen is ook weer uitgerust met een speciale 3D microstructuur. Deze structuur komt terug in de dunne lijntjes over de upper en zorgt ervoor dat je de bal nog beter kan controleren bij hoge snelheden. We gaven het net al aan dat de swoosh van Nike op de neus van de schoenen een nog flitsender design heeft gekregen. Ook hier is bij de designers en productontwikkelaars van Nike goed over nagedacht. De reliëflaag over de swoosh is perfect voor controle tijdens het sprinten met de bal! 

De dynamic fit collar is ook alleen aanwezig op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De Vapor is namelijk de lage versie en bevat deze sok niet. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is korter dan voorheen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Ook is de voorkant van de enkelsok uitgerust met een extra lipje. Hierdoor kan je de schoenen nog beter aan doen. Daarnaast zorgt de dynamic fit collar voor de perfecte ondersteuning rondom je enkels, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.

Ook de zool het onderstel van de voetbalschoenen staat in het teken van grip en fit. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen! De zoolplaat van de schoenen is natuurlijk weer super licht en deze is niet alleen functioneel. De  grijs/gele kleur van de gehele zool maakt de schoenen ook een pareltje. Ook de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen is revolutionair. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Nike MErcurial Superfly en Vapor voetbalchoenen uit het Black Lux pack van Nike. Dit nieuwe pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Nike Mercurial Black Lux voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit dit pack kun je vanaf nu bestellen. De Vapors hebben een prijs van € 240,- en de Superfly is maar liefst € 270,-. Deze voetbalschoenen zijn er niet in een goedkopere versie, maar je kan uiteraard wel goedkoper Mercurial voetbalschoenen kopen in de onderstaande winkels. Deze bestel je al vanaf € 50,-. Alle voetbalschoenen kan je in deze winkels laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze Nike Mercurial voetbalschoenen direct in deze winkel!

of de officiële online Nike Store