12 november 2018

De zwart/blauwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen - Always Forward

Nike heeft weer een nieuwe PhantomVSN voetbalschoen gelanceerd. Deze keer gaat het om een geheel zwart/blauwe PhantomVSN voetbalschoen uit het Always Forward pack. Op deze nieuwe Phantom Vision voetbalschoenen gaan sterren als Philippe Coutinho, Kevin de Bruyne, Casemiro, Busquets en Mahrez vanaf nu de wedstrijden voor hun clubs en nationale elftal spelen. De nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen zijn geheel in stijl van het thema: Always Forward. Dit nieuwste pack van Nike staat geheel in het teken van aanvallen! Er is maar één weg en dat is naar voren! Het pack is speciaal ontworpen voor spelers met een aanvallende stijl. Wil je alles weten over deze zwart/blauwe Nike PhantomVSN? Check het hieronder!

Ben je direct enthousiast over deze zwart/blauwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Always Forward pack? Koop ze exclusief in deze winkel of deze SHOP!

Design zwarte Nike Phantom VSN voetbalschoenen - Always Forward pack

De upper van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Always Forward pack is overwegend zwart en bevat blauwe accenten. Deze blauwe details komen terug in de omranding van de zilveren swoosh van Nike aan de zijkanten van de schoenen. Ook de enkelsok van de nieuwe voetbalschoenen van Coutinho & De Bruyne bevat blauwe accenten. De Phantom Vision Nike voetbalschoenen worden natuurlijk gekenmerkt door de driehoek aan de binnen zijkant van de voetbalschoenen. Deze driehoek is op deze voetbalschoenen blauw. De swoosh van Nike staat ook weer in het zilver op de voetbalschoenen. De mat zilveren zool maakt de looks van deze voetbalschoenen helemaal af.  De zoolplaat van de schoenen bevat ronde noppen in een combinatie van zilver en blauw. Qua technologieën heeft Nike niks veranderd aan de voetbalschoenen. Wil je alle ins en outs weten over de materialen en technologieën van deze schoen? Lees hieronder verder!

Technieken Nike Phantom VSN voetbalschoenen Always Forward pack

Het opvallendste van de Phantom VSN voetbalschoenen is de speciale fit. De pasvorm van de schoenen wordt door QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. De QUADFIT technologie wordt door Nike binnenkort doorgevoerd in meerdere (voetbal)schoenen van het merk. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van de Nike Fast Foward voetbalschoenen is ook bij deze versie weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een blauwe driehoek aan de binnenkant. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Uiteraard zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

Last but not least bespreken we het onderwerk van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Deze zijn uitgerust met het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen bevatten klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen in het zwart/blauw. Check ook de nieuwste, blauwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit het Always Forward pack!

Nike Phantom Vision voetbalschoenen bestellen

De zwart/blauwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Always Forward pack kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. De top versie van deze schoenen heeft een prijs van € 270,- voor volwassenen en € 175,- voor kinderen. De goedkopere versies van deze schoenen bestel je echter al vanaf een prijs van € 75,-. De schoenen kan je zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden bestellen. In de onderstaande webwinkels kan je de nieuwe Phantom VSN schoenen natuurlijk ook laten personaliseren en vind je tal van andere voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze winkel!

of deze SHOP!