26 oktober 2018

De zilveren Puma Future 2.1 NETFIT voetbalschoenen - STUN PACK

Vanaf nu spelen sterren als Griezmann, Luiz Suarez en Marco Reus op nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen. Deze week heeft het Duitse sportmerk in het het kader van het zogenaamde STUN Pack deze nieuwe kicksen uitgebracht, waarop de sterren bij hun clubs Atletico Madrid, Barcelona en Borussia Dortmund vanaf nu te zien zijn. Deze nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen worden door deze sterren bovendien gedragen bij hun nationale elftal vanaf oktober 2018. De Puma Future Netfit voetbalschoenen stellen deze spelers in staat nog creatiever en aanvallender te spelen. In dit blog bespreken we zowel het design als de kenmerken van de nieuwste Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen! Benieuwd? Lees het hieronder!

Ben je direct fan van deze nieuwe Puma Future NETFIT voetbalschoenen? Bestel ze in deze winkel of deze SHOP!

Zilver/blauwe PUMA FUTURE 2.1 NETFIT voetbalschoenen

De nieuwste Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen betreffen de tweede generatie va de Future lijn van het Duitse sportmerk en zijn zowel in design als in technologieën nog vooruitstrevender. Het STUN pack staat geheel in het teken van het voetballen in de donkere dagen en dan met name op de doordeweekse avonden. Voetbalschoenen moeten ook in het donker op kunnen vallen. Dat is zeker het geval met deze nieuwe kicksen! Deze voetbalschoenen uit het STUN pack van Puma zijn overwegend zilver met navy blauwe accenten. De navy blauwe details komen terug in de enkelsok van de schoenen, de veters en het NETFIT gedeelte aan de zijkanten van de voetbalschoenen. De upper van de voetbalschoenen bevat aan de onderkant ook een gradient design van dunne vierkanten in het navy blauw. De Puma cat staat in deze kleur op de achterkant van de kicksen en verder is de zool van de schoenen een combinatie van zilver met blauwe noppen. Dit is in vogelvlucht het design van de schoenen. Het design ziet er top uit. We hebben het echter nog niet over de functionele kenmerken van de voetbalschoenen gehad. Deze zijn minstens net zo interessant!

Kenmerken PUMA Future NETFIT voetbalschoenen

Het bovenwerk van de Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen uit het STUN pack is ook dit jaar weer gemaakt van een speciaal knitted materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het perfect om de voeten valt en je dus een ideale fit hebt. Het revolutionaire aan deze voetbalschoenen is vooral de speciale NETFIT technologie. In de upper van de nieuwe voetbalschoenen is een navy blauwe nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! Een ander kenmerk van de Puma Future 2.1 voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Suarez, Griezmann en Reus is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen!

Last but not least bespreken we nog even het onderstel van de schoenen. Deze is super licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit!

Check hieronder de afbeeldingen van deze vette voetbalschoenen, waarop verschillende sterspelers vanaf nu gaan spelen of check de nieuwste Puma One voetbalschoenen uit het STUN PACK!

PUMA STUN PACK Future 2.1 Netfit voetbalschoenen bestellen

De nieuwste Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De top versie heeft een prijs van € 200,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 65,-. In de onderstaande webwinkels kan je de nieuwe voetbalschoenen van Suarez, Griezmann, Reus, Lovren, Balotelli en andere sterspelers ook laten personaliseren. Of check andere goedkope Puma voetbalschoenen in deze webwinkel! Directe levering gegarandeerd

Bestel de nieuwste PUMA STUN Future 2.1 Netfit voetbalschoenen in deze winkel

of deze SHOP!