17 september 2019

De witte Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen - NUOVO PACK

Nike heeft deze week een nieuwe pack gelanceerd, het NUOVO PACK! Mocht je op willen vallen, dan zijn dit de perfecte voetbalschoenen om tijdens de herfst en winter te shinen. Het nieuwe pack bevat ook weer nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen. Zowel de Nike Superfly als de Nike Vapor voetbalschoenen zijn nu in een geheel witte versie beschikbaar. De witte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Sancho, Rashford, Aubameyang, Alexis, Mahrez, Douglas Costa en andere sterspelers. De lage versie van de Mercurials (de Vapors) worden vanaf nu gedragen door spelers als Frenkie de Jong, Ousmane Dembélé, Abrahaham en Pulisic. Ben je benieuwd naar het design van de volledig witte Nike Mercurials? Lees het in dit blog. We gaan uiteraard ook in op de technologieën en materialen van zowel de Superfly als de Vapors.

Ben je direct fan van deze glanswitte Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen? Check het exclusief in deze winkel! of de officiële online Nike Store

Design Nike Mercurial voetbalschoenen NUOVO pack

Zowel de upper als de zoolplaat van de nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het NUOVO pack is geheel wit. NUOVO betekent nieuw in het Latijns en dit verwijst naar de nieuwste kleurstelling van de voetbalschoenen uit het pack. De swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoenen uit het NUOVO pack hebben een opvallend design. De omranding is namelijk zilver en reflecteert in het donker. Ter hoogte van die staat weer de tekst: MERCURIAL en de leus van Nike: JUST DO IT! Deze print loopt ook door over de onderkant van de nieuwste kicksen van Nike. De nieuwe Mercurials uit het NUOVO pack bevatten ook witte veters en de noppen aan de onderkant zijn doorzichtig. De Superfly voetbalschoenen zijn weer uitgerust met een enkelsok en de Vapor 13 voetbalschoenen betreft de lage versie van de nieuwste colourway. Wil je alles weten over de technologieën en materialen van deze voetbalschoenen die perfect zijn voor creatieve voetballers? Check hieronder alles over deze kicksen!

Technologieën Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen

Sinds afgelopen zomer heeft Nike een update doorgevoerd in de upper van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen. De structuur van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen is meer open dan de vorige versie. Een voordeel van dit materiaal is dat het minder stijf en dus flexibeler is. Bovendien voelt het nog zachter en comfortabeler aan. De garens van de upper zijn nog sterker, lichter en sterker dan de draden van het Flyknit materiaal van de upper van voorgaande Mercurials. De garens zorgen voor een nog betere lockdown van de hiel tot de voorvoet. De Flywire kabels en De Nike Skin technologie zijn als het ware met elkaar gemengd. Dit geeft de schoenen de perfecte 3D structuur en daardoor een ultieme touch. In de upper is natuurlijk ook weer de All Conditions Control technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. Het verschil tussen de Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen is het feit dat de Superfly editie de versie met enkelsok is. De vorm van de zogenaamde dynamic fit collar is ook wat veranderd. Deze heeft een andere vorm, waardoor de voetbalschoenen een nog betere fit hebben.

De zoolplaat van de nieuwe generatie Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen is ook nieuw. Deze is geïnspireerd door wielrenschoenen, die je vast kunt klikken in de pedalen van de fiets. De zoolplaat wordt door Nike de Aerotrack zoolplaat genoemd. In combinatie met de interne chassis van de voetbalschoenen zorgt deze lichte zoolplaat voor nog meer power en ondersteuning. De schoenen wegen nog minder dan 200 gram! De noppen zijn wel hetzelfde gebleven. Dit betreffen klauwnoppen. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Ook bij de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen heeft Nike overal aan gedacht. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze vette witte Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het NUOVO PACK. 

Nike Mercurial voetbalschoenen NUOVO pack kopen

De witte Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het NUOVO pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De top versie van de Superfly is € 270,- en de Vapor is € 250,-. Goedkopere versies van de Nike Mercurial voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 60,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor kunstgras als natuurgras en harde en zachte ondergronden. In de onderstaande shops kun je de nieuwe kicksen van Nike natuurlijk ook weer laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze Nike Mercurial voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of de officiële online Nike Store