2 april 2019

De witte adidas Predator 19 voetbalschoenen uit het Virtuso pack

Gisteren lanceerde PUMA haar laatste pack van het seizoen 2018-2019, vandaag is het de beurt aan adidas. De periode van de beslissingen is aangebroken! Wie wordt er kampioen en welke clubs gaan er met de prijzen aan de haal! Focus is de sleutel. De spelers moeten opstaan en als ware balvirtuozen de tegenstander van hun stuk brengen. Het adidas VIRTUSO pack is dan ook helemaal aan. Dit nieuwe pack bevat onder andere nieuwe adidas Predator voetbalschoenen, welke vanaf april tot het einde van het seizoen worden gedragen door spelers als Pogba, Özil, Rakitic en Alli. Bij Ajax worden deze voetbalschoenen onder andere door Donny van de Beek, Daley Blind en Onana gedragen en bij PSV draagt Luuk de Jong vanaf nu deze voetbalschoenen. Check hieronder alle details van de nieuwe, witte adidas Predator voetbalschoenen uit het Virtuso pack!

Wil je direct op deze voetbalschoenen schitteren? Bestel deze kicksen direct in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële ADIDAS shop!

Design adidas Predator voetbalschoenen Virtuoso pack

Voor het nieuwe Virtuoso pack geldt: ''What you see, is what you get.'' Alle schoenen uit dit pack bevatten weinig opsmuk en zijn overwegend. De nieuwe adidas Predator 19 voetbalschoenen zijn ook wit met verschillende blauwe accenten. De enkelsok van de schoenen bevat een splash print van blauwe puntjes en dit design komt ook weer terug op de zoolplaat van de voetbalschoenen. De drie adidas strepen aan de zijkanten van de nieuwe Predators hebben ook deze heldere kleur blauw en de ribbels aan de zijkanten van de neus hebben ook deze tint blauw. Ook de binnenkant van de nieuwe Predator voetbalschoenen uit het Virtuoso pack is blauw en de zoolplaat van de schoenen is wit met de blauwe splash print. Qua technologieën heeft adi niks veranderd aan de voetbalschoenen. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees hieronder verder alles over de kenmerken van de nieuwe voetbalschoenen die door verschillende sterren tot het einde van het seizoen 2018-2019 gedragen worden. Deze schoenen volgen de Predators uit het Exhibit pack op, dat in januari werd gelanceerd door adi. 

Technische features witte adidas Predator voetbalschoenen

De upper van deze wit/blauwe adidas Predator 19 voetbalschoenen zijn opnieuw gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds vorig jaar een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. De schoenen bevatten ook een hielkap, welke gemaakt is van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de blauwe banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal.

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Predators, welke vanaf nu gedragen worden door verschillende sterspelers. Het nieuwe Virtuso pack van adidas bevat ook de volgende voetbalschoenen:

adidas Predator Virtuoso pack voetbalschoenen kopen

Deze nieuwe voetbalschoenen van sterren als Pobga, Neuer, Donny van de Beek, Luuk de Jong en vele andere sterren kun je per direct kopen. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 36 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf 37 tot 48. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versie van deze adidas Predator voetbalschoenen bestel je al vanaf € 75,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, zoals voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden en kun je ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de voetbalschoenen exclusief in deze SHOP

of de officiële ADIDAS shop