2 april 2019

De wit/gele adidas X18 Virtuso voetbalschoenen

Het laatste adidas pack van het seizoen 2018-2019 is bekend. Vanaf deze maand tot het einde van het seizoen spelen sterren als Salah, Piatek, Gabriel Jesus, Diego Costa, Bale, Marcelo, Draxler, Di Maria en verschillende andere sterspelers op de nieuwe adidas X voetbalschoenen uit het Virtuso pack. Uiteraard worden de schoenen ook gedragen door een aantal Nederlanders. Zo spelen onder andere de internationals Mathhijs de Ligt en Georgino Wijnaldum op deze voetbalschoenen. Bij PSV spelen Bergwijn en Dumfries op de adidas X voetbalschoenen en ook Justin Kluivert draagt deze kicksen. Deze schoenen zijn de opvolgers van de blauw/rode adidas X voetbalschoenen uit het Exhibit pack. Benieuwd naar het design en de technologieën van de schoen? Check hieronder de ins en outs.

Direct fan van deze voetbalschoenen? Check het exclusief in DEZE SHOP of de officiële webshop van adidas

Design witte adidas X19 Virtuso voetbalschoenen

Het Virtuso pack van adi staat geheel in het teken van de laatste fase van het seizoen. In deze fase moeten de balvirtuozen opstaan en het verschil maken. De schoenen hebben dan ook een opvallende kleurencombinatie. Daarmee lijken de schoenen op de adidas X uit het Spectral Mode pack, dat door adidas in september gelanceerd werd. Alle schoenen uit het Virtuso pack zijn wit, dus ook de nieuwe adidas X. Verder zijn de schoenen uitgerust met fel gele accenten. De drie diagonale adi strepen op de neus van de voetbalschoenen zijn geel en verder bevat de upper van de schoenen ook subtiele, fel gele lijnen, die ook weer terug te vinden zijn in de zoolplaat en de noppen van de voetbalschoenen. Ook de binnenzool en de instap van de nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn fel geel. Qua technologieën en materialen heeft adidas niks veranderd. Was je hier nog niet bekend mee? Check het hieronder!

Technologiën adidas X18 voetbalschoenen Virtuso pack

De upper van de wit/gele adidas X18+ voetbalschoenen is ook dit keer weer gemaakt van een super zacht materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. De schoenen lijken hierdoor bijna doorzichtig. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten geen veters (de 18.1 versie overigens natuurlijk wel). Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten. De adidas X 18+ voetbalschoenen zijn verder natuurlijk uitgerust met een subtiele enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 18+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van deze wit/gele adidas X18+ voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X voetbalschoenen uit het VIRTUSO pack voor het laatste deel van 2018-2019. Het nieuwe Virtuso pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Witte adidas X voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, wit/gele adidas X voetbalschoenen kun je per direct kopen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. De top versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 280,- en de goedkope versie van de voetbalschoen is € 55,-. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze opvallende X voetbalschoenen natuurlijk ook weer laten personaliseren.

Bestel deze super gave voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas