17 september 2018

De roze adidas Predator voetbalschoenen - SPECTRAL MODE

Voor het eerst in de geschiedenis heeft adidas geheel roze Predators uitgebracht. Deze roze adidas Predator voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe ''Spectral Mode'' pack en zijn voor het eerst te zien in de eerste Champions League wedstrijden dit seizoen. Vanaf nu zien we sterren als Rakitic, Özil, Pjanic, Alli, Renato Sanches en vele andere sterspelers op de nieuwste Adidas Predators schitteren. Het Spectral Mode pack bevat alleen maar kleurige voetbalschoenen, die opvallen. Met de zacht roze Predators is dat zeker gelukt. De kleuren sluiten perfect aan bij de alternatieve uitshirts/ 3e shirts die het merk gelanceerd heeft voor clubs als Bayern München, Juventus, Manchester United en Real Madrid. Met deze nieuwe schoenen gaan de verschillende sterren weer het hoogste podium veroveren! Hieronder bespreken we het design van de nieuwe kicksen en gaan we uiteraard ook in op de technologieën van de roze adidas Predator voetbalschoenen!

Ben je direct fan van deze vette, roze adidas voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in de officiële ADIDAS shop! of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL

Design roze adidas Predator 18+ voetbalschoenen - Spectral Mode pack

De adidas Predators zijn natuurlijk de voetbalschoenen, die 2 a 3 decennia geleden werden gedragen door sterren als Zidane, Kaka en Beckham. Deze voetbalschoenen zijn sinds vorig jaar weer helemaal terug en hoe! Nooit eerder bracht adidas een geheel roze versie van de voetbalschoenen uit. Dat is nu wel het geval. Alles aan de nieuwste Predators uit het Spectral Mode pack is namelijk roze. Dit geldt zowel voor de enkelsok als voor de upper van de voetbalschoenen en de drie adidas strepen aan de zijkanten van de kicksen. Ook de zool van de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen is geheel roze, inclusief de noppen. Door adidas wordt deze kleur overigens ''clear orange/trace pink genoemd.'' Uiteraard zijn deze nieuwe voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën. We bespreken deze nieuwste features hieronder. Dit doen we aan de hand van de top versie van de voetbalschoen, namelijk de veterloze versie, de 18+ editie van de kicksen! Lees hieronder alle details!

Technologiën adidas Predator Spectral Mode voetbalschoenen

De Predators zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Dit zorgt voor de sokachtige fit van de voetbalschoenen. De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect! Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds een aantal maanden een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. Dee voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit.

Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 18+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal. Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Zoals we van adidas gewend zijn, is ook de onderkant van de voetbalschoenen weer revolutionair. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe, roze adidas Predator voetbalschoenen. Van deze Predators is nu ook een leren versie uitgebracht!

Roze adidas Predato voetbalschoenen bestellen

Deze roze adidas Predator voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online webshops! De prijs van de top versie van deze voetbalschoenen is maar liefst € 300,-, maar goedkopere versie van deze schoenen koop je al vanaf een prijs van € 50,-. Deze kan je voor verschillende ondergronden kopen, dus zowel voor kunstgras, als voor natuurgras, harde en zachte ondergronden. Daarnaast kan je de voetbalschoenen in de onderstaande shops laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de roze adidas Predator voetbalschoenen in de officiële ADIDAS shop!

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL