5 maart 2019

De remake van de adidas Predator Precision voetbalschoenen van Beckham

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat adidas de eerste Predator voetbalschoenen lanceerde. Dit viert adidas dit jaar groots en wel met een nieuwe pack, door adidas het ICON pack genoemd. Onderdeel van dit pack is een remake van de adidas Predator Precision voetbalschoenen die David Beckham in 2001 en 2002 droeg. Dit is direct ook één van de meest legendarische voetbalschoenen die Beckham in zijn carrière gedragen heeft. Met deze schoenen schoot de middenvelder Engeland middels een vrije trap tegen Griekenland naar het WK van 2002 in Zuid Korea en Japan. Zijn witte voetbalschoenen pasten destijds perfect bij het witte tenue van het nationale elftal. Deze schoenen zijn nu weer in een limited edition door adidas uitgebracht en daar vertellen we jullie graag meer over!

Direct fan van deze limited edition Predators van Beckham? Koop ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

adidas lanceert voetbalschoenen van David Beckham opnieuw!

Begin jaren 2000 bestonden er alleen nog maar leren voetbalschoenen. De upper van de Beckham adidas Predator Precision voetbalschoenen is dan ook gemaakt van een kangoeroeleer, welke evenals in 2001 geheel wit is. Verder worden de schoenen gekenmerkt door de rode tong met daarin het adidas performance logo in flock. Een extraatje van adidas is dat het een extra paar veters bij de schoenen levert. Je kunt dus zowel witte als rode veters voor de schoenen gebruiken. De zijkanten van de voetbalschoenen van Beckham bevatten golvende, zilveren adidas stripes, die naar de andere kant doorlopen via de achterkant van de voetbalschoenen. De Sobakov sneakers van adi hebben deze golvende banen overigens ook in stand gehouden. Een verschil met de voetbalschoenen van de voormalige ster van Real Madrid en Manchester United van 2001 is de kleur van de zoolplaat. In 2001 was deze nog zilver. Nu heeft adidas gekozen voor een effen witte tint, gebaseerd op de nieuwste adidas Predators. Een subtiel detail is te vinden op de hiel van de remake van de voetbalschoenen van Beckham. Hier prijken namelijk zijn initialen: DB. Verder heeft adidas een aantal nieuwe technologieën in de schoen verwerkt. Zo is de schoen uitgerust met de bekende Boost technologie. Het principe van deze technologie is bekend. Hoe meer energie je in de schoen gooit, hoe meer je terug krijgt. Het zorgt namelijk voor de perfecte demping. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met het Controlframe.

Het nieuwe Beckham Archive pack bevat ook een sneaker variant, de Predator Precision TR edition. Deze sneaker heeft dezelfde looks als de voetbalschoenen. Beide schoenen zijn maar in een beperkte oplage door adidas gelanceerd, dus mocht je ze willen kopen, dan moet je er snel bij zijn! Check hieronder in ieder geval nog meer afbeeldingen van de remake van de Beckham adidas Predator Precision voetbalschoenen! Adidas lanceerde bovendien een remake van de voetbalschoenen van Zidane.

adidas Predator Precision voetbalschoenen Beckham kopen

De nieuwe adidas Predator Precision voetbalschoenen van Beckham kan je vanaf nu direct bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten 39 tot en met 47 en de schoenen zijn beschikbaar voor natuurgras. Ze zijn wel vrij prijzig, maar dan heb je wel een limited edition voetbalschoen. De prijs van de schoenen is namelijk EU 350,-. Goedkopere Predators scoor je uiteraard al vanaf EU 50,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!