6 september 2017

DE REMAKE ADIDAS PREDATOR PRECISION 2017

De Adidas Predator Precision kent geen tijd! Deze Adidas remake gaat terug in de tijd en lanceert de geliefde Adidas Predator Precision in 2017, alsof het de schoen van de tijd voor Euro 2000 is. Toernooi topscorer Patrick Kluivert droeg deze kicksen en niet te vergeten de legendarische David Beckham schitterde in 2000 ook op deze schoenen. De nieuwe Predator Precision 2017 voetbalschoenen worden vanaf 5 september exclusief beschikbaar gesteld in de Adidas Football store in Parijs. En vanaf 8 september wordt een gelimiteerd aantal schoenen verkocht bij geselecteerde retailers.

Direct enthousiast over de Adidas Predator Precision 2017, de remake van de Predator Precision uit 2000. Rij dan binnen 6 uur naar Parijs of pre-order ze bij deze geselecteerde retailer en wees er als de bliksem bij. Deze schoenen kennen letterlijk geen tijd en zijn binnen no time uitverkocht!

Design Adidas Predator Precision

De vernieuwde Adidas Predator Precision moet het ultieme oude gevoel van de klassieke voetbalschoen terugbrengen. Het design van de Adidas Predator Precision is gebaseerd op de oude Adidas Predator uitgebracht in 2000. Deze wereldbekende schoen was toen der tijd een trendzetter en werd gedragen door wereldspelers als David Beckham en Zinédine Zidane maar velen anderen als Steven Gerrard, Patrick Kluivert en David Trezeguet droegen deze schoenen ook. Wel heeft Adidas er een schepje bovenop gedaan om de terugkeer van de legendarische schoen zo spectaculair mogelijk te maken. Zo hebben de ontwikkelaars van de nieuwe Predator schoen diep in de archieven van Herzogenauragh gegraven en hebben een meesterlijke schoen weten te ontwikkelen die gemaakt is van blauw kangoeroe leer. Op de voorkant van de schoen zijn de bekende rubberen materialen die nog meer gevoel aan de schoen geven. Alles gedaan in het thema om de bestverkopende schoen aller tijden zo fenomenaal mogelijk te houden.

Adidas staat bekend om de 3 strepen op de schoen en ook hier is wat aan veranderd. De 3 kenmerkende strepen van Adidas zijn ditmaal groter gemaakt en hebben een fijne lijn aan de onderkant die naar de achterkant van de schoen loopt. De lip van de schoen heeft de klassieke rode kleur gekregen waardoor de schoen de traditionele magistrale look heeft gehouden. Op de lip staan de 3 bekende witte strepen van Adidas die elke oldtimer predator herkenbaar maakt. De zool van de schoen heeft ook de blauwe kleur van het kangoeroe leer en de noppen zijn rood gemaakt om het effect van de bovenkant van de schoen terug te laten keren. 

Kenmerken Adidas Predator Precision

In 2000 was de technologie gebruikt bij voetbalschoenen nog niet zo ver als die dat nu is in 2017. Ondanks dat dit een remake is van de schoen uit 2000, zijn er zeker wel technologieën van het jaar 2017 toegevoegd. Het leer gebruikt voor de schoen is gemaakt van exclusief kangoeroe leer. Een sleutel element van de originele Predator Precision was de lip die over de veters heen werd getrokken en doormiddel van een elastiek op zijn plek werd gehouden. Bij de remake schoen wordt de lip op zijn plek gehouden door een klittenband strip. De Adidas strepen en de rubberen elementen op de bovenkant van de schoen, zijn net als bij de originele schoen, op de schoen vastgenaaid. Deze rubberen materialen zijn in tegenstelling tot de moderne schoenen vastgenaaid aan de schoen waar het tegenwoordig op de schoen wordt vast geplakt. Het grootste verschil tussen de originele versie en de remake is de zoolplaat. De zoolplaat is gebaseerd op die van de ACE 17 en zorgt ervoor dat de Predator Precision een stuk lichter is dan de originele voetbalschoen. Deze aanpassing zorgt ervoor dat jij nog sneller op het veld bent en de speciale zooltechnieken beter weet te gebruiken.

Adidas Predator Precision kopen

Deze schoen is ongelofelijk gewild in de hele wereld en zal binnen no time uitverkocht zijn. Bij deze geselecteerde retailer kunnen de golden oldies als pre-order besteld worden. En omdat deze schoenen zo bizar exclusief en uniek zijn, betaal je een prijs van 349,95 euro. Het is al je geld waard, want dit zijn dé voetbalschoenen die nooit vergeten zullen worden!