26 oktober 2018

De Pogba adidas Predator 18 camouflage SEASON 4 voetbalschoenen

Adidas heeft deze week voor de vierde keer in de geschiedenis nieuwe adidas Predator voetbalschoenen voor Paul Pogba gepresenteerd. Op deze nieuwe kicksen speelt Pogba vanaf nu zijn wedstrijden voor Manchester United en het nationale elftal van Frankrijk. De nieuwe voetbalschoenen van Pogba passen perfect bij de tijd van het jaar en staan natuurlijk geheel in het teken van de speelstijl van Franse middenvelder. Ben je benieuwd naar deze schoenen? Hieronder bespreken we alle details van het design en natuurlijk ook de kenmerken van de nieuwste Predators!

Vind je deze adidas Predators van Pogba direct ook ziek? Deze bestel je exclusief in deze SHOP of deze winkel!

Design Pogba Predator 18+ SEASON 4 voetbalschoenen

Pogba droeg deze schoen voor het eerst in de wedstrijd tegen Chelsea, welke eindigde in 2-2. De nieuwe adidas Pogba Predator 18+ voetbalschoenen reflecteren de persoonlijkheid en creativiteit van Pogba zowel op als buiten het veld. Een team van adidas designers heeft dan ook nauw met de Franse middenvelder samen gewerkt bij de totstandkoming van de Season IV Predator 18+ collectie van Pogba. De veterloze voetbalschoen is een combinatie van zwart en olijf groen en bevat een camouflage achtige print over de zijkanten van de voetbalschoenen. Een vleugje elegantie mag natuurlijk ook niet ontbreken in de nieuwe schoenen van Pogba en dit komt tot uiting in de gouden zoolplaat. Ook een deel van de drie adidas stripes aan de zijkanten van de Pogba voetbalschoenen is goud en dit loopt naar de bovenkant van de strepen middels een splash effect over in het oranje. De zwarte Purecut enkelsok van de Pogba schoenen bevat het signature teken van de speler die deze zomer met Les Bleus het WK won en zijn naam staat aan de binnen zijkant van de voetbalschoenen in het iconische Predator lettertype. Pogba is met Messi de enige speler die momenteel bij adidas een signature collectie heeft. Bij de Franse speler wordt vooral gefocust op zijn persoonlijkheid en streetwear, bij Messi is er meer een focus op talent en status als beste voetballer

Kenmerken adidas 18+ Predator voetbalschoenen

Uiteraard bevat de nieuwe Pogba Predator 18+ voetbalschoenen alle kenmerken om de sterspeler te laten shinen op het veld dit seizoen. De bovenkant van de nieuwste Pogba Predator voetbalschoenen is gemaakt van een Primeknit bovendeel. Kenmerkend aan de gebreide upper is dat dit zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en het balgevoel direct ideaal is. De Predators bevatten zogenaamde Primeknit zones, die super flexibel zijn en zich vormen naar je voeten, waardoor het net lijkt alsof je een sok aan hebt. Daarnaast bevatten de nieuwe kicksen van de Franse sterspeler een extra 3D laagje. In dit laagje is de NSG technologie verwerkt. De zogenaamd non stop grip technologie zorgt ervoor dat je meer controle over de bal hebt tijdens alle weersomstandigheden.We hadden het er net al even over. De Predators staan natuurlijk ook dit jaar weer bekend om de enkelsok. Deze sok wordt door adi de Primecut genoemd en zoals bij elke voetbalschoenen met een enkelsok moet dit ervoor zorgen dat de enkel en voeten als één lichaamsdeel aanvoelen en het contact tussen enkel en schoenen verbeterd wordt. Een ander opvallend kenmerk van de adidas Predator 18+ voetbalschoenen is de functie van de drie adidas strepen aan de zijkanten van de schoenen. Deze bekende trademark strepen zorgen namelijk juist voor dat extra beetje stabiliteit. Niet alleen de de drie strepen zorgen voor functionaliteit, ook de binnenkant van de voetbalschoenen bevatten een speciaal support systeem, die vooral zorgt voor ondersteuning van de middenvoet. Dit systeem beschermt je vooral wanneer je onverwachte bewegingen moet maken en bijvoorbeeld snel weg draait bij een tegenstander. Het neemt de druk van je voeten weg.

Ook de zool van de nieuwe Pogba 18+ Predator voetbalschoenen is vernieuwd! Sinds vorig jaar heeft adi hierin de Boost technologie toegepast. Deze technologie kennen we natuurlijk van de iconische hardloopschoenen van adidas. Deze technologie komt tot uiting in de kleine capsules die in de zool zijn verwerkt. Het credo van deze zool is: hoe meer energie je in de zool legt, hoe meer je terug krijgt. Een ander kenmerk van de zool is dat deze super licht is en dat zorgt weer voor extra flexibiliteit, waardoor je je tegenstander nog sneller af kunt zijn. De schoenen bevatten vierhoekige noppen. Ook dit betekent dat je nog flexibeler bent met deze schoenen en altijd je tegenstander de baas kunt zijn.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwste adidas Predator 18+ voetbalschoenen, die Pogba tot het eind van het seizoen 2018-2019 draagt. Check ook de nieuwste Pogba sneakers of de vorige week door Pogba gelanceerde adidas Originals POD sneakers.

adidas 18+ Predator Pogba voetbalschoenen bestellen

De nieuwste adidas Predators van Pogba kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De kicksen zijn vrij prijzig. De prijs van de voetbalschoenen is namelijk maar liefst € 330,- en deze zijn beschikbaar vanaf maat 39. De trainer sneakers hebben een prijs van € 230,-. Deze schoenen kan je personaliseren! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Pogba Predators in deze SHOP

of deze winkel!